Bilglas i borlänge

Byte av bilglas i Borlänge och lagning av stenskott

Är du drabbad av stenskott i Borlänge och söker efter en verkstad som kan laga bilruta? Vi byter bilrutor på alla bilmärken. Kom in till oss för byte av bilglas Borlänge med omnejd. Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Anlita oss om din bil fått stenskott

Vår verkstad har bytt många bilrutor över åren. Vi har lång erfarenhet och byter bilglas effektivt med god kvalitet. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag, och du kan välja oss som reparatör av bilruta. Ta kontakt med oss så kan vi hjälpa dig idag.


Bilglasbyten med enkelhet

Vid försäkringsärenden räcker det med att ha kontakt med oss. Kontakten med försäkringsbolaget hanteras av oss. Pappersarbete och allt som har med själva rutbytet att göra sköts av oss. Byte av bilglas på dagens bilar ställer höga krav på utföraren, och även på verktygen. Vi är noggrann och gör allt för att leverera ett förstklassigt arbete. Din ögonsten är i goda händer.


Rutbyten på alla typer av fordon

Förutom rutbyten på bilar byter vi rutor på entreprenadmaskiner, traktorer eller gruvmaskiner. Ta kontakt med oss och prata om ditt specialbehov. Vi har allt som behövs för att byta bilglas på lager, vilket innebär att vi ofta kan göra jobbet rätt omgående.


När ska jag ta hand om mitt stenskott i Borlänge?

En liten spricka kan sprida sig och bli stor. Laga ett stenskott så fort som möjligt – vänta inte på att rutan spricker. Din framruta kan behöva bytas av andra skäl, exempelvis om sikten är dålig när solen ligger på. Kom in till oss så hjälper vi dig att ta en kik.


Ta del av övriga tjänster

Vi kan erbjuda dig som bor i Borlänge, Dalarnas län, andra tjänster än byte av bilglas. Några exempel är markiser, rullgardiner, plisségardinger, olika versioner av dörrar och att bygga uterum.