OM OSS GLASMÄSTARE

Om du söker en glasmästare med kompetens och erfarenhet har du kommit rätt. Vi är två glasmästare som gör gemensam sak, och levererar tjänster med hög kvalitet till kunder i Hedemora och Norberg med omnejd.

GLASMÄSTARE SOM GÖR DET MESTA

Vi är inga nybörjare. Norbergs Glasmästeri AB startades 1962 och Hedemora glasmästeri 1958. Vi har sedan dess erbjudit försäljning och montering av de flesta produkter inom glasbranschen. Här finns en lång erfarenhet, bredd och en fördjupad kunskap inom montering och arbete med glasprodukter.

JOBBAR I NÄTVERK

Inom företagen är vi totalt 6 glasmästare som jobbar heltid. Eftersom våra projekt ofta inkluderar arbeten inom andra branscher, har vi upprättat ett nätverk med utvalda hantverkare. Dessa håller en standard som är förenlig med våra egna höga ideal när det gäller kvalitet, utförande och leveranser.

SERVICE OCH KUNSKAP

Norbergs & Hedemora Glasmästeri AB är noggranna och gör alltid ett perfekt arbete. Vi arbetar ständigt med att ge kunden mervärde för pengarna. Vänder du dig till oss får du snabb och personlig service. Vi vänder oss till såväl privata kunder som företag, kommuner och organisationer i Norberg och Hedemora med omnejd. Vi säljer bara produkter som är noga testade och kvalitetsmärkta. Därför är vi mycket noga med att hålla en bra kommunikation med våra leverantörer, men också att följa upp våra kunder så att de blir nöjda.

VÅRA LEVERANTÖRER

Vi är återförsäljare och montörer av Styras alla lösningar för persienner, markiser, lamellgardiner, screener, rullgardiner, myggnät, plisségardiner, soltak med mera. Motorisering och automatisering av de flesta typer av solskydd löser vi genom leverantörer som bland andra Somfy, Hunter Douglas, Becker och Vestamatic. Dessa går att styra både via strömbrytare, fjärrkontroller, via telefonen, datorn eller fristående system.

REPARATIONER OCH SERVICE

Vi erbjuder service med att byta och reparera markiser och persienner. Har du markiser som börjar se trötta ut, så räcker det ofta med att byta till nya högkvalitativa vävar, så får man markiser som känns som nya och håller under många ytterligare år. Hänger persiennen som en solfjäder mellan glasen, då kan vi laga det också. Vi fixar även specialsydda soltak, balkongskydd, kuddfodral, kapell-delar eller vad som kan behövas. Aluminiumportar, dörrar och fönster behöver också skötas och servas, vi har lång erfarenhet av dessa och har många av de vanligaste beslagen i lager, för snabb lagning om något hänt.

FÖR ALLT INOM GLAS – KONTAKTA OSS!

Om du har frågor om någon av våra produkter, eller om du vill göra förfrågan om ett arbete – kontakta oss här. Vi strävar efter att ha 100% nöjda kunder, och därför gör vi det lilla extra för att göra dig nöjd. Välkommen till oss!