BILGLAS

En av våra populäraste tjänster är byte av bilglas. Vi byter rutor på alla typer av bilar, och alla typer av glas. Tusentals och åter tusentals fordon har fått rutorna utbytta i våra verkstäder och vi har samarbete med alla försäkringsbolag. Oavsett dina förutsättningar eller problem kan vi med största sannolikhet hjälpa dig.

BYTE AV BILGLAS ENKELT OCH SMIDIGT

Vid försäkringsärenden så tar du bara kontakten direkt med oss så ordnar vi med resten. Vi beställer det glas som behöver bytas, fyller i pappersarbetet åt dig, bokar en tid och ordnar bytet. Du betalar självrisken när bilen är färdig, så löser vi resten med ditt försäkringsbolag. Enkelt och smidigt. Titta lite längre ned och kontakta oss direkt. Skriv med registreringsnummer, telefonnummer och e-postadress så hör vi av oss så fort vi kan!

 

Byte av bilglas utförs i Borlänge med omnejd

Kontakta oss direkt för att boka glasbyte!

Fyll i uppgifterna i formuläret så återkommer vi till dig direkt!

  DU KAN LITA PÅ ATT VI HÅLLER KVALITET

  Byte av bilglas dagens bilar ställer höga krav på kompetens. Konstant utbildning av personal är ett måste, liksom rätt material, rätt verktyg samt bra leverantörer. Vi har flera leverantörer av högsta klass. Utöver detta är vi en Sekurit Partner, vilket betyder vi ligger i framkant i branschen. Vi har kalibreringsverktyg från Hella-Gutmann, alltid med senaste programvaran, alla tavlor/målbilder för alla tillgängliga bilmodeller för att säkerställa en korrekt kalibrering även på rutor som är fulla med modern elektronik, sensorer, antenner, el och kameror. Vi genomgår årlig kvalitetskontroll av tredje part för att hålla oss på tårna. Hos oss kan du lämna din bil och känna dig trygg med att den får ett förstklassigt omhändertagande.

  Bilglas

  VI LÖSER SPECIALBEHOVEN

  Utöver byte av bilglas utför vi byten av rutor på entreprenadmaskiner, både ute på arbetsplats hos er, och vid vår verkstad. Ovanligare lösningar till maskiner, tex knackskydd, skydd för slåtter, specialglas till gruvmaskiner eller till och med markiser till traktorer fixar vi också. Behöver du en bakruta till en traktor, en plan grön framruta till en hotrod, eller ny blågrön-tonad sidoruta till din gamla amerikanare? Kom in o prata med oss. Glas och gummilister med mera har vi ofta på lager för att försöka ge en snabb service.

   

  Funderingar?

  Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!

  Det gäller att vara försiktig med såväl fordon som personal vid byten av bilglas och fordonsglas. Vi väljer metoder som är skonsamma mot chassi och lack, samtidigt som de snabbt och effektivt tar bort gamla vindrutan eller sidorutan.

  Ergonomi – viktigt

  I en glasverkstad är det viktigt att arbetsmiljön är god. Det är slitsamt att jobba med den här typen av verksamhet om inte detta löses med verktyg. Vi är väldigt rädda om vår personal, och därför ser vi till så att de sparar på sina kroppar när de är på jobbet.

  Vi löser ditt stenskott

  Har du fått en spricka i vindrutan? Det löser vi snabbt och enkelt. Ta bara kontakt med oss här ovanför, så ser vi till att du får en ny ruta i bilen på nolltid. Eftersom stenskott påverkar din sikt, är det av vikt att du ser till att åtgärda sprucken vindruta så fort som möjligt. Om du har några frågor om detta, kontakta oss här.