INREDNINGSGLAS

Snygga till ditt hem med inredningsglas. Endast fantasin sätter gränsen för vad vi kan göra med glas i ditt hem.

INREDNINGSGLAS I BADRUMMET – EXKLUSIVT OCH SNYGGT

I badrum kan glas användas till speglar, insynsskydd och duschväggar. En dusch som görs av glasmästare har inga fasta mått eller begränsningar i bredder och höjder. Vi anpassar varenda mått och funktion efter era förutsättningar och önskemål. Detta gör stor skillnad. En dusch som är platsbyggd blir en exklusiv vacker möbel istället för bara ett skydd mot vattenstänk.

 

IMG_5846

INREDNINGSGLAS I KÖKET – PRAKTISKT OCH FRÄSCHT

Stänkskydd bakom köksbänken gör man med fördel i glas istället för kakel. Superenkelt att hålla rent, eftersom man slipper de fogar som normalt blir ihop med kakel. Glaset är då lackerat på baksidan i den färg som önskas, medan utsidan är en slät glasyta som enkelt hålls ren och fräsch. Detta ger ett enkelt,modernt och snyggt utseende. Vill man istället använda samma tapet som i resten av köket så kan vi sätta ett extra transparent glas framför tapeten vid de ställen som kommer få utstå matlagningsos eller vattenstänk.

INREDNINGSGLAS FÖR KONTOR – AVGRÄNSAT MEN MINIMALT

Ett mötesrum i glas, med dörrar som mjukt stänger sig själva, glasväggar som ger transparens mot alla medarbetare och gäster, utan att stjäla mer plats än absolut nödvändigt. Dörrar mellan kontor eller olika rum i huset görs bäst i glas. Ger avskildhet utan ensamhet. Känslan av gemensamhet höjs när vi kan se varandra även om vi inte är i samma rum.

hedemora-glas-racken-staket19

SKYLTAR OCH WHITEBOARDS I GLAS

Komplettera kontoret med en lyxig whiteboard som täcker hela väggen, som dessutom kan användas som projektionsyta för den senaste statistiken över kundnöjdheten eller ritningar på nästa projekt. Glasytor ger stora möjligheter gällande tryck, information och budskap. Skyltar i glas ger ett exklusivt intryck där innehåll, slogans, värdeord och loggor enkelt kan bytas utan bestående märken och på kort varsel. Kontakta oss här om du behöver hjälp med inredningsglas.

 

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!

Beroende på ändamål lämpar det sig med olika glastyper. I duschen och badrummet är frostat glas ett bra val, medan klarglas eller planglas passar till fönster, glaspaneler, glaskakel och liknande.

Härdat glas och extraklart glas

Medan det förstnämnda är säkerhetsglas, med användningsområden i utsatta miljöer (det blir pulverliknande när det krossas), är det andra mer av en lyxvara. För dig som vill ha en exklusiv känsla, exempelvis med en utsikt från veranda, uterum eller liknande.

Det finns mer – kontakta oss så hjälper vi dig

Du behöver inte ha koll på vilken glassort som passar dig och ditt behov. Vi är experter på detta och hjälper dig gärna att hitta det perfekta valet för dig. Kontakta oss här så hjälper vi dig.

Varför du ska välja oss

Vår verksamhet består av två glasmästeriföretag, ett i Hedemora och ett i Norberg. Båda härstammar från 1950- och 1960-talet. Sedan dess har det hänt mycket inom branschen, men grundhantverket och yrkesskickligheten är densamma. Om du väljer oss som din leverantör kan du räkna med att jobbet blir ordentligt gjort. Välkommen till oss!