Brandglas - brandsäkra glasrutor

Vi erbjuder glasrutor som skyddar mot brand. Hos oss finns glasrutor i olika brandklasser. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med att välja. Vi använder oss av glas från flera ledande tillverkare och har därför möjlighet att lösa de flesta önskemål.

Brandskyddande glasrutor

Brandskyddande glas

De glas vi erbjuder skyddar människor och egendom mot bränder. Våra brandskyddsglas är designade för att klara av flammor, rökgaser och stora temperaturökningar, och kan förhindra att branden sprider sig. Detta gör evakuering av människor säkrare och enklare. Detta är särskilt viktigt i områden där stora folkmassor rör sig, som skolor och arbetsplatser. Vid val av brandskyddsglas är det viktigt att tänka på var i byggnaden glaset sitter, vad glaset ska skydda och konsekvenserna om glaset fallerar.

Typer av brandglas

Det finns flera typer av brandglas: laminerade, specialhärdade och även keramiska glas.

Sedan har vi glas med speciella egenskaper som ökar tåligheten vid högre temperaturer. Om du behöver rådgivning kring detta, hör av dig till oss.

 

hedemora-glas-fonster-brand-sakerhet-13

Skräddarsydda lösningar

Vi är stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. Vi kan kombinera brandskyddsglas med andra specialglas som säkerhetsglas och ljudisolering för att skapa en komplett lösning som skyddar mot brand, ljud, vandalism och inbrott. Genom att investera i våra brandskyddslösningar så kan du öka tryggheten och säkerheten generellt.

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!

hedemora-glas-fonster-brand-sakerhet-7

Ta kontakt med oss

Skydda dig och dina med vår hjälp – kontakta oss idag!