DÖRRAR OCH PORTAR

Vi är specialister på dörrar och dörrpartier i glas och metall. Det är mycket att tänka på när det gäller lösning, då valmöjligheterna är många, och valen kompliceras av regler och förordningar som kan vara snåriga att ta sig igenom. Vi kan erbjuda dörrar och glaspartier som är energieffektiva, inbrottssäkra, brandsäkra, utrymnings-anpassade eller med automatik. Vi hjälper dig med de krav du har, vad gäller aluminium- och stålpartier, såväl i privata som för offentliga miljöer. Vi erbjuder även dörrservice.

VI HAR KOLL PÅ ALLT SOM RÖR DÖRRAR

Nödutrymning, brandklass, manuell låsning eller elektrisk, larm, sensorer, säkerhetsklasser, låsklasser, säkerhetsglas, rökgastäthet, regler för tillgänglighet, eller återinrymning. Du behöver inte ha koll på detta, för det har vi. Oavsett om ni vill byta portar till BRF bostadsrättsföreningen, behöver en ny brandsäker ståldörr till industrin eller en ny utrymningsväg till er skola, så kan vi hjälpa till att hitta rätt lösning och montera den korrekt på plats.

SPECIALANPASSNINGAR SOM FÖRLÄNGER LIVSLÄNGD OCH LÖSER BEHOV

Vi har en egen svetsverkstad för kompletterande behov i dörr och fönstermiljö. Ofta kan det vara en så enkel sak som en dörrstopp på rätt ställe som ger dörren många års extra livslängd. Behöver ni en ny reception till ert företag? Vi ordnar motoriserade receptionsluckor i många kombinationer beroende på era önskemål och krav. Har ni redan en reception, men vill öka säkerheten, så har vi lösningar med prydande galler eller starkare glas. Ska du bygga till ett glasparti och vill ha en speciallösning? Vi ger full service gällande glaspartier av stål eller aluminium. Tillsammans med våra leverantörer kan vi arbeta fram en lösning efter dina önskemål.

 

Dörr till ytterfasad

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!

DÖRR IN TILL LÄGENHETEN

Nya dörrar in till lägenheterna från trapphuset, gör ofta en enorm skillnad i boende-kvalitet. Bättre klass mot inbrott eller brand ger en ökad trygghet, men den största skillnaden du som boende märker är att nya dörrar har en otroligt mycket bättre ljudisolering än gamla. Plötsligt slipper man höra så snart någon granne går ut i trapphuset, får besök, eller kommer hem sent. Bättre boendemiljö helt enkelt.

SÄKERHETSDÖRRAR - SOV GOTT OM NATTEN

Med brandklassade säkerhetsdörrar är du skyddad mot såväl brand som tjuvar. Detta är en investering som lönar sig. Den typ av säkerhetsdörr vi säljer är avskräckande för tjuvarna, då det tar tid att ta sig in. Det är inte värt mödan, och då minskar risken för skadegörelse som ett inbrott innebär. Inbrottsskydd finns av olika slag, kontakta oss om du har frågor.

Röd dörr till affärsfastighet

DÖRRSERVICE

Bara för att er dörr går dåligt, inte låser, är otät eller glapp, så är det inte säkert att den är redo för tippen. Tack vare vår långa historia med dörrar så har vi en bred kunskap om alla de olika delar som ingått i dörrarna under många år. Många delar går att laga eller byta ut för att få full funktion igen. En dörrservice kan vara en bra besparing. På större fastigheter eller platser med stort slitage, kan det vara på sin plats med en återkommande service och justering för att säkerställa både funktioner, säkerhet och livslängd på era dörrar.