SOLSKYDD

Skydda dig och gästerna från det svenska sommarvädret med ett effektivt solskydd. Hos oss kan ni välja mellan ett stort utbud av olika solskydd, både för inom- och utomhusbruk. Vi har ett komplett sortiment av prisvärda och mycket hållbara solskydd för alla typer av fastigheter och behov. Vi säljer till både privatpersoner och företag.

OLIKA STORLEKAR, FÄRGER OCH STILAR

Det finns klassiska manuella solskydd, samt även moderna och motordrivna. Solskydden finns i olika storlekar, färger och stilar. Allt för att passa alla kunders behov och önskemål. Tala med våra erfarna och kompetenta tekniker så kan de hjälpa er att hitta en markislösning som passar hos er.

SOLSKYDD SOM SKYDDAR MOT REGN

En markis behöver inte bara vara ett skydd mot solen. Den kan även hålla regn och rusk borta. Markiser har dubbla funktioner, både som skydd för sol och regn, men även estetiskt tilltalande. Samt det faktum att det ger människorna som sitter under dem en känsla av att vara ombonade.

 

Solskydd inomhus
hedemora-glas-solskydd4

VI HJÄLPER ER MED INSTALLATION OCH SERVICE

Vi hjälper våra kunder med installation, om så önskas, och information om skötsel. Behöver ni reservdelar eller reparationer, finns vi här för er! Våra solskydd är nämligen bra produkter som håller väldigt länge.

BESIKTNING FÖR ATT UNDERSÖKA BEHOV

Vi kan hitta speciella lösningar för dig. Vi säljer, installerar och reparerar markiser både i villor, hyreshus men även offentliga byggnader. Det gäller att hitta en markislösning som passar just er fastighet. Därför är det inte fel om vi gör en första besiktning. Därefter kan ni tillsammans med våra installatörer diskutera fram lösningar och olika prisalternativ.

Motordrivet solskydd

MOTORSTYRNING – BEKVÄM ENERGIBESPARING

Genom att motorisera dina solskydd (fungerar både inom- och utomhus) får du ut maximal funktion av din investering. Du har då möjlighet att låta systemet sköta sig självt i önskad utsträckning. Styr med en knapp på väggen, fjärr i soffan, smartphone från solsängen eller låt allt gå helt automatiskt beroende på sol, nederbörd, årstid eller vindförhållanden. Lösningen ger ökad bekvämlighet och komfort ihop med att kunna spara energi.

 

SPARA ENERGI

Ett effektiv sätt att spara energi på är att se till att kylsystemet i fastigheten inte ska behöva jobba mer än absolut nödvändigt. Faktum är att det är upp till fem gånger dyrare att kyla luften i fastigheten än att värma den. För att uppnå detta bör solskyddet förses med motor och lämplig automatik. Förutom sparad energi får du ett bättre inomhusklimat i fastigheten. Är det dessutom företagsverksamhet i fastigheten, är ett bra inomhusklimat förutsättningen för en effektiv verksamhet.