PERSIENNER

Persienner finns i många olika varianter både gällande färger, genomskinlighet, infästning, reglering och även olika material. Vi hjälper dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt behov.

LÄCKER INTE LJUS

Färgen på persiennen är förstås viktigt ur ett estetiskt perspektiv, men kan också göra stor skillnad på graden av mörkläggning. Vill man ha extra mörkläggande väljer man en mörk, matt färg i kombination med speciell hålplacering, “no-hole”, så läcker den inte lika mycket ljus genom konstruktionen. Är tanken att minska insynen / bländning / värme, men utan att ta bort kontakten med utemiljön helt så finns ett antal perforerade lameller att välja.

LÄCKRA SVARTA PERSIENNER

För dig som vill inreda stilrent och snyggt är svart en klassisk nyans som passar in överallt. Få extra mörkt i sovrum och andra rum där du vill ha mindre ljus. Vi har svarta solskydd och även andra nyanser som är mörkare. Hör av dig till oss om du vill veta mer, så hjälper vi dig mer än gärna.

 

Persienner i barnrum

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!

LAMELLER TILL PERSIENNER I OLIKA UTFÖRANDEN

Persiennlamellerna finns i många färger och mönster. Många av färgerna kan hel-matchas med persiennens olika delar, medans andra mer ovanliga färger kan matchas delvis. Man har också möjlighet att blanda, om man till exempel vill ha en överlist i samma färg som fönsterkarmen, medans lamellerna ska vara i en annan färg. Det finns även kombinationer med tvåfärgade lameller som då kan visas som svarta eller vita beroende på hur de skiftas.

 

BARNSÄKERHET – EN LIVSVIKTIG ASPEKT

Vi är väl medvetna om farorna som finns när det gäller interiöra solskydd. Det har inträffat flera olyckor med barn inblandade i Europa, och även dödsolyckor. Detta ställer stora krav på såväl tillverkare av persienner, som på oss som leverantör. Klicka här för att läsa mer om hur vi tänker kring barnsäkerhet och interiöra solskydd. Kontakta oss här om du har frågor.