Robustare screener

En screen tål mycket större vindstyrkor än motsvarande fönstermarkis så den lämpar sig väl på hus som står i öppen terräng eller nära större vatten. Screener görs även i robustare utförande för användning på större glasfasader eller fönster på offentliga byggnader, till exempel badhus eller kontor. De kan då lackeras för att smälta ihop med fasaden för ett nästan osynligt intryck.

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!

Vindskydd, med bibehållen utsikt

Zip-screener är ytterligare en variant på samma idé. Här sitter sidoskenorna dikt skruvade på väggen eller i nischen för att ytterligare få en vindtätare konstruktion. Dessa kan man med stor fördel montera på konstruktionen till en altan istället för att till exempel glasa in. Man får då en bra lösning, både gällande vind (och myggskydd!), medan man behåller utsikten. Ger även skugga när solen står lågt samt bidrar till ett svalare klimat inne

Tak-screen för skydd mot ljus och värme

Tak-screen används på insidan av glastak eller plasttak som skydd som bländning och värme. Det är då ett antal våder av screenväv som hänger i vågor ner från styrskenor i taket som en böljande gardin. Dessa kan dras ihop till ett paket längst upp i takets överkant när de inte behöver användas. De justeras med snöre till ett lagom långt solskydd beroende på användning och årstid.

Beställ hem färgprover!

Genom vår återförsäljare kan du beställa hem prover. Kontakta om du behöver mer hjälp.