Inramningar av tavlor

Behöver du hjälp med att rama en in tavla eller spegel? Hedemora & Norbergs Glasmästeri är det perfekta valet för att ge dina tavlor de ramar de förtjänar.

Vi gör Er inramning med omsorg

Vi kan erbjuda en rad olika inramningsalternativ och kan hjälpa dig att hitta den perfekta stilen för att passa din konst och din smak. Vi erbjuder allt från traditionella träramar till moderna aluminiumramar och glasalternativ som reflexfritt glas eller UV-skyddande glas. Oavsett om du behöver rama in en nyinköpt målning, diplom eller ett familjefoto, så har vi den erfarenhet och kunskap som krävs för att ge din konst den omsorg och uppmärksamhet den förtjänar.

 

different-vintage-frames-assortment

Material med hög kvalitet

Här på Hedemora Glasmästeri har vi en passion för konst. Vi förstår vikten av att rätt inramning kan förhöja utseendet och hållbarheten för dina värdefulla tavlor och foton. Våra noggranna, erfarna och kunniga glasmästare arbetar med de högsta standarderna för kvalitet och hantverk. Vi använder material av hög kvalitet för att säkerställa att dina tavlor får den perfekta inramningen.

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!

v930-438-aum-03

Ta kontakt med oss

Om du har några funderingar kring ramar eller inramningar – tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mer om dina möjligheter.