RULLGARDINER

Rullgardiner kan fås i mängder av olika utföranden, inte bara den klassiska öppna valsen med ett snöre i mitten. Det finns ett stort urval av olika vävar med olika grad av ljusgenomsläpp, färger, mönster och transparens.

RULLGARDIN FÖR MÖRKLÄGGNING, KAN VARA LJUS

Ska den användas för mörkläggning så betyder det inte alls att den måste ha en mörk färg, utan man väljer en riktigt bra väv där ena sidan normalt är ljus, medan den andra är en färg som passar in i omgivningen. På sidorna i nischen väljs då en liten extra vinkelprofil som hindrar att ljuset kryper förbi allra närmast fönstersmygen – för en komplett mörk lösning. Semitransparenta vävar som släpper igenom lite ljus, men har full funktion gällande skydd från insyn finns i många olika nyanser, mönster och strukturer.

RULLGARDIN FÖR INSYNSSKYDD, INNE OCH UTE

Är du ute efter en rullgardin som bara minskar insynen och bländningen från solen, men vill behålla maximalt med ljus? Välj antingen en skir, väldigt transparent, väv eller en effektgardin. Effektgardin, även kallad Duo, är en specialare. Lösningen blir fantastiskt bra i ett uterum eller i stora/höga fönster. Denna väv är “randig” i fält. Vartannat fält är transparent, medan vartannat är i en färg. Väven monteras sedan på ett annorlunda sätt, så att det blir två lager som går bakom varandra. Detta gör att man, genom att dra den lite upp eller ner, kan välja om man vill kunna se igenom den, eller ha skydd mot sol och insyn. Mycket möjligheter med en produkt.

 

Rullgardin

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!

RULLGARDIN MED SOLFILM

Rullgardin med solfilm används för att minska solens värmestrålning, utan att tappa utsikten. Välj en öppen rullgardin, eller en skyddad i kassett. Reglage i form av ett snöre, en kulkedja, mjukstängande eller flera motoralternativ – valet är ditt. Glöm inte barnsäkerheten! Läs mer här.

 

STORA RULLGARDINER, TILL SKOLOR

Vävarna till rullgardiner kan i många flera fall kombineras med samma väv till lamellgardiner, så att helheten i hemmet eller kontoret behålls, trots olika krav på solskydd eller insynsskydd. Vi har stora lösningar med seriekopplade rullgardiner. Dessa lämpar sig bra för skolor och offentliga lokaler, fråga så har vi lösningar för er lokal.