UTERUM

Glasa in uteplatsen. Det är ett effektivt och härligt sätt att ge huset en ny känsla och atmosfär. En inglasad veranda, altan eller balkong ger livet och fritiden en ny dimension. Unna dig ett nytt förbättrat boende med vår hjälp! Ta kontakt här.

INGLASAT UTERUM – VINTERBONAT FÖR LIVSKVALITET ÅRET RUNT

Svenskarna har börjat att leva mer kontinentalt. Vi nordbor vill också kunna äta, dricka och umgås i en utemiljö året om. Men vårt bistra klimat har alltid varit ett hinder. Numera lägger vi allt större fokus på våra uterum och terasser – de är hemtrevligt inredda och vi har möjlighet att vistas ”ute” trots att vädret är i kallaste laget. Vill du kunna se himlen när du dricker kaffet? Låt oss bygga ett glastak till ditt uterum.

DU BESTÄMMER

Genom en inglasning kan ni skapa er egen lilla oas mitt i vardagen. Här kan ni odla era intressen och fylla vardagen med ljus och trivsel. Det går att glasa in de flesta altaner, verandor och balkonger. Du kan även få glastak. Om ni anlitar oss proffs, sker det snabbt och hantverksmässigt. Ni får själva vara med och bestämma över processen och över hur slutresultatet ska bli.

 

hedemora-glas-uterum-inglasning21

ANVÄND DET NATURLIGA LJUSET

Tänk på att det även finns stora möjligheter att släppa in ljuset uppifrån. Ett takfönster eller glastak i ditt uterum släpper in mycket mer ljus än vad motsvarande storlek på fönster i en vägg skulle ha gjort. Vi har både isolerade och oisolerade glastak till uterum. Vill du hellre ha ett opalt kanalplasttak så har vi det också. Vi arbetar inte med “standardmått” eftersom det oftast medför att det blir kompromisser. Vi gillar när det blir perfekt direkt! Ni får exakt de mått som blir bäst utan extra kostnad.

STORT URVAL

Det är skillnad på inglasningar och inglasningar. Enklare varianter är oisolerade, men kan räcka långt beroende på vilken del av året du tänkt nyttja ert uterum. I vårt standardsystem kan man få från 2 till 10 dörrar på samma räls, vilket ger ett stort urval av lösningar. Mer omfattande inglasningsystem är isolerade, vilket gör att uterummet kan användas under hela, eller en större del av året. Att fira in nyåret där, eller bjuda till påskfest medan snön ligger djup utanför är en speciell känsla!

IMG_5838 15.53.42

EGEN ANPASSNING

Vi bygger våra system själva. Därför anpassar vi alltid mått och utförande för att få en perfekt lösning. Om du är intresserad av att skaffa en inglasning eller behöver glastak till uterum, kontakta oss. Vi hjälper dig med idéer om hur vi ger dig dina drömmars uterum.

 

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Eftersom det är en investering som ska följa med er i många år, är det bra om allt blir byggt på ett korrekt sätt från grunden. Då kan ni med enkelt underhåll njuta av tillvaron under lång tid framåt. Vi har lång och gedigen erfarenhet av inglasningar och kan lotsa er och vägleda mot ett perfekt resultat. Vill ni ha en uteplats inglasad, eller bara funderar på vad det skulle kosta och vad det innebär, tveka inte att kontakta oss. Vi kan svara på de flesta frågor.

 

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!

Tänk dig att sitta i ditt nya utevardagsrum och titta på den svenska sommaren som rasar med åska och ösregn där utanför. Kanske ligger det något gott och fräser på elgrillen. När kvällen smyger sig på kanske du spelar sällskapsspel med nära och kära. Möjligheterna är många med den här typen av lösning.

Smart utbyggnad

Ett rum utomhus är också ett smart sätt att få ett extra rum, utan att krångla med en regelrätt utbyggnad. Med infravärme eller några sköna filtar förlängs säsongen, och du kan sitta där ute och mysa en bit in på höstkanten. Behöver du hjälp med att vinterbona uterummet? Vi hjälper dig.

Vi hjälper dig med idéer för rum utomhus

Funderar du på hur och var du kan skapa ditt eget rum utomhus? Väljer du mellan inglasad veranda och uterum? Vi har lång erfarenhet och är duktiga på smarta lösningar. Hör av dig till oss så kikar vi på behov och förutsättningar, och löser detta på bästa sätt för dig! Kontakta oss här.