Vad kan jag förvänta mig av denna produkt?

Markisen ska monteras för att tjänstgöra i många år framöver. Eftersom den sitter på utsidan av ditt hus krävs det att den tål väder och vind, helt enkelt står pall för det svenska och nordiska klimatet. Detta ställer naturligtvis krav på såväl kvalitet i konstruktion som material, och även på oss som leverantör. Detta för att det ju är vi som hjälper dig att välja rätt – alla produkter passar nämligen inte till alla hus.

Hur gör jag för att beställa?

Vi börjar med ett kostnadsfritt hembesök. Under detta besök kan du som kund berätta hur du har tänkt dig, och vi kan som expert ge dig råd. Tillsammans kommer vi överens om den bästa lösningen för dig. Vi har jobbat länge inom branschen och har många smarta tips att dela med oss av till dig som ska köpa den här typen av solskyddslösning.

Vad finns det för olika varianter av markis?

Vi säljer tre olika sorter av markis. Fönster och terassmarkiser är de vanligaste, men vi säljer även screener. Läs mer om fönstermarkiser här. Det som skiljer dessa åt är dels storleken: terassvarianten täcker en större yta än varianten för fönster, medan screener dras rakt ner i styrskenor lite som en rullgardin istället för att den fälls in. Vilken variant som passar dig kanske inte är helt självklart, men vi kan hjälpa dig att komma fram till en lösning om du tar kontakt med oss.

Hur är det med färger och mönster?

Vi erbjuder olika varianter vad gäller design, allt för att ditt nya solskydd ska passa in med din befintliga inredning. När vi kommer på hembesök kan vi berätta mer och visa varuprover. Då kan du även se om det är tyg eller något annat material som du vill att ska användas. Det viktiga för oss är att du får en lösning av högsta kvalitet, som du är hundra procent nöjd med, då det här är något som kommer att användas i många år framöver.

Markiser med motor eller vev – vad är bäst?

Det finns en bekvämlighet i de motoriserade lösningarna, framförallt med automatiserade funktioner, som gör att markisen fälls ner beroende på temperatur. För dig som själv vill avgöra när nedfällning eller uppfällning ska ske, är veven förstås en fullgod lösning. Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer.

Vad gäller under själva monteringen?

Det är enkelt och tryggt att beställa av oss. Du som kund ska lugnt kunna välja och sedan få allt monterat problemfritt och enligt avtalad tid. Som försäljare erbjuder vi minst tre års garanti och är försäkrade om något skulle hända under monteringen.

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!