bilglas säter

Byte av bilglas i Säter och lagning av stenskott

Har du fått stenskott i Säter och söker efter en verkstad? Vi byter rutor på alla typer av bilar. Kom in till oss för byte av bilglas Säter med omnejd. Klicka här för att komma i kontakt med oss.

Därför ska du anlita oss om du fått stenskott

Vi har bytt många bilrutor i våra verkstäder genom åren. Erfarenheten är lång och vi är effektiva när vi byter bilglas. Utöver detta har vi samarbete med alla försäkringsbolag. Vi kan med största sannolikhet hjälpa dig. Välkommen att ta kontakt med oss!


Smidiga bilglasbyten

Vid försäkringsärenden behöver du endast ha kontakt med oss. Kontakten med försäkringsbolaget hanterar. Vi löser allt pappersarbete, och självklart allt som har med själva rutbytet att göra. Byte av bilglas moderna bilar ställer höga krav på utföraren, och på verktygen. Vi är noggranna i alla avseenden, och gör allt för att din bil ska få ett förstklassigt omhändertagande. Din pärla är med andra ord i goda händer.


Rutbyten på alla typer av fordon

Utöver rutbyten på bilar utför vi byten av rutor på entreprenadmaskiner, gruvmaskiner eller traktorer. Kom in och prata med oss om ditt specialbehov. Vi har lister och annat på lagar, vilket innebär att vi ofta kan komma igång och göra jobbet rätt snabbt.


När ska jag ta hand om mitt stenskott i Säter?

En liten spricka kan växa till en stor. Vänta inte för länge med att laga ett stenskott. Det kan även vara så att din bilruta är i dåligt skick av andra skäl, exempelvis att sikten är dålig när solen ligger på. Kom in till oss så hjälper vi dig att ta en kik.

Kolla även våra andra tjänster:

Vi kan erbjuda dig som bor i Säter, Dalarnas län, en hel del annat än byte av bilglas. Exempelvis markiser, rullgardiner, plisségardiner, lösningar för dörrar samt bygga uterum och laga stenskott.