byte av bilglas i Falun

Byte av bilglas i Falun och lagning av stenskott

Behöver du hjälp med stenskott i Falun? Här är en verkstad som byter rutor på alla typer av bilar och fordon. Boka oss för byte av bilglas i Falun med omnejd. Ta kontakt med oss här.

Om du fått stenskott – välj oss för att laga bilruta

Våra verkstäder ligger bakom ett stort antal rutbyten genom åren. Vår erfarenhet är lång och vi är effektiva när vi byter framruta, sidoruta eller bakruta på din bil. Dessutom har vi samarbete med alla försäkringsbolagen. Vi kan hjälpa dig med ett rutbyte av högsta kvalitet. Välkommen att höra av dig till oss!


Byte av bilglas på smidigt sätt

Vid försäkringsärenden tar vi hand om all kontakt med försäkringsbolagen. Vi löser det administrativa, och naturligtvis allt som har med själva bytet av rua att göra. Rutbyten på moderna bilar ställer höga krav på utföraren, och på vilka verktyg som används. Vi har noggrannhet med oss i allt vi gör, och anstränger oss till fullo för att din bil ska få ett förstklassigt omhändertagande. Din ögonsten är helt enkelt i goda händer.


Bilglasbyten på alla typer av fordon

Utöver byte av rutor på bilar utför vi rutbyten på entreprenadmaskiner, gruvmaskiner och även traktorer. Ta kontakt med oss om ditt specialbehov. Vi har det mesta på lager, vilket innebär att vi kan komma igång med arbetet snabbt.


När ska jag ta hand om mitt stenskott i Falun?

En liten spricka i rutan blir större över tid. Vänta inte för länge med att beställa lagning av stenskott. Även om din bilruta är hel, kan den vara i dåligt skick av andra skäl, exempelvis att sikten är dålig när solen ligger på. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.


Ta en titt på våra övriga tjänster

Vi kan erbjuda dig som bor i Falun, Dalarnas län, annat utöver byte av bilglas. Några exempel är markiser, rullgardiner, plisségardiner. Vi har även ösningar för dörrar och kan hjälpa med att bygga uterum och laga stenskott.