dåligt isolerade fönster

Dåligt isolerade fönster löses av oss

Dåligt isolerade fönster släpper ut värme och släpper in kyla. Med vår hjälp kan du få slut på kalldraget och dessutom spara pengar. Ta kontakt med oss här så gör vi ett kostnadsfritt hembesök och kontrollerar vad som behöver göras. Exempelvis sätta in välisolerade fönster.

Få hjälp med dåligt isolerade fönster

Lever du i ett äldre hus med dålig isolering? Det finns flera sätt att råda bot på problemet. Du kan helt enkelt att byta ut fönstret eller fönstren. Med dagens optimerade fönster kommer skillnaden att bli stor. Ibland räcker det med att renovera befintliga fönster, eller täta/isolera dem. Vi ser behovet vid vårt hembesök.

Om du vet att du har gamla dåliga fönsterrutor i ditt hus, kan du be om offert här direkt. Du kan även läsa mer om fönsterbyte, genom att gå in på denna sida och ta del av informationen.


Jag har nya fönster, men det drar ändå

Frågan är vad du menar med nya fönster. Om de är från 1990-talet har mycket hunnit hända. De energisparglas som används i dagens fönster släpper in värme och ljus utifrån, och behåller värmen på insidan. Vad beror då detta på? Fönstren har luftfickor mellan glasen i två- och treglasfönster och då fryser du mindre på vintern. Om du behöver hjälp med att kolla upp saker och ting, ta kontakt med oss så kommer vi och tittar.


Nya fönster men kalldrag ändå

Om dina fönster är från 1990-talet kan de upplevas som nya, men mycket har hunnit hända i utvecklingen sedan dess. Energisparglaset som används idag släpper in värme och ljus utifrån, samtidigt som värmen behålls på insidan. Förklaringen är att fönstren har luftfickor som ligger mellan glasen i två- och treglasfönster. Dessa skyddar mot kylan, och då fryser du mindre på vintern.


Vi hjälper dig med isolering av fönster

Vi har lång erfarenhet av att lösa problem med dragiga fönster och dörrar, både vanliga villafönster och högre fönster. Vårt besök hos dig är kostnadsfritt. Under detta gör vi en behovsanalys samt besiktning. Därefter får du en offert. Kontakta oss idag, så hjälper vid dig att få det varmt och skönt hemma.