spricka i fönster

Spricka i fönster – vi byter din fönsterruta

Vi hjälper dig i Dalarna att lösa spricka i fönster. Detta sker genom att vi helt enkelt byter ut glasrutan. Vi är ett glasmästeri med lång erfarenhet. Ta kontakt med vårt glasmästeri här. Läs gärna mer på vår sida om fönsterbyte.

Vad händer vid spricka i fönster?

Om en fönsterruta gått sönder kan det komma in fukt och kyla. Det leder till att ditt hus håller värmen sämre, samtidigt som det kan ge skador i form av fukt som tar sig in i fönstret. Detta ger onödiga extrakostnader.

Vårt råd är att du tar kontakt med oss så fort som möjligt när en fönsterruta är sprucken eller trasig. Vi kommer och hjälper dig att byta/reparera. I vissa fall, om fönstret är gammalt, kan det vara dags att byta hela fönstret. Om det är av nyare modell kan det räcka med att bara byta glasruta.


Ta kontakt för kostnadsfritt hembesök

Det är mycket att ta hänsyn till vid val av nytt fönster. Därför rekommenderar vi att du bokar ett kostnadsfritt hembesök av oss. Ring och boka in en tid med telefonluren högst upp på hemsidan.

Det finns många olika stilar för dig som vill ha hjälp med att byta fönster. Vi berättar gärna om de olika alternativen. En sak är gemensam för de fönster vi levererar: de är av modern och hög kvalitet.


Hör av dig om ditt fönster spruckit

Vårt glasmästeri hjälper dig gärna att sätta i ny ruta i fönstret. Vi är mångsidiga och sitter inte fast i standardlösningar. Rutorna anpassas efter ditt hus och ditt behov. Ta kontakt med oss så genomför vi en kostnadsfri besiktning så fort som möjligt.