glasa in veranda norberg

Glasa in verandan i Norberg

Glasa in verandan och få en skyddad uteplats. Vi hjälper dig som bor i Norberg med omnejd. Förläng utesäsongen, stäng ute ovädret och få ett extra rum på ditt hus. Ta kontakt med oss och få en offert.

Inglasning av veranda – därför ska du göra det med oss

Vi har lång erfarenhet, och ligger bakom många inglasade verandor, balkonger och altaner genom åren. Våra kunder får hjälp av kunniga och noggranna experter, något som skapar trygghet. Men vi lever inte på gamla lagrar, utan utvecklar oss ständigt och är öppna för nya möjligheter som kommer med nya tider. Vi anpassar vårt utbud, sortiment och kunnande efter de nya rön och innovationer som kommer.


Varför glasa in sin balkong, altan och veranda?

Det finns några helgjutna argument för att göra en inglasning av verandan. Du stänger ute regn, rusk, blåst och flygande irritationsmoment som getingar och myggor. Samtidigt skapas ett extra rum, där du och dina gäster kan sitta och ha trevligt till in på höstkanten. Om du väljer att satsa på en veranda med extra isolering och tjockare glas, samt även installerar infravärme eller motsvarande, ja då klarar du även vintern. Prata med våra glasmästare så hjälper de dig.


Vi kan mer än att glasa in din veranda i Norberg

Vi på Norbergs & Hedemora Glasmästerier kan hjälper dig gärna med glas och solskydd. Har du fått stenskott och behöver hjälp med bilglas? Det kan vi hjälpa dig med. Byte av fönster, skapande av uteruminstallation av glasräcken och installation inredningsglas gör vi också. Och mycket mer. Om du behöver vår hjälp, kontakta oss här så kommer vi på ett kostnadsfritt besök i ditt hem.