glasmästeri avesta

Glasmästeri i Avesta

Söker du en glasmästare i Avesta eller By Kyrkby? Vi är ett glasmästeri med lång erfarenhet som hjälper företag och privatpersoner med allt inom glas. Detta inkluderar bilglas, byggnation av uterum och installation av dörrar. Kontakta oss nu om du behöver hjälp.

Vilka tjänster erbjuder ni som glasmästeri i Avesta?

Vi hjälper dels till med sådant som rör fönsterbyte, dels sådant som rör solskydd. Slipp få solen i ansiktet under fikat med hjälp av smarta lösningar som markiser, rullgardiner, persienner och plisségardiner.För dig som behöver hjälp med att laga stenskott i Avesta är detta ett bra val. Laga stenskott och fönsterbyte är specialiteter som vi erbjuder.


Vilken typ av dörrar kan ni hjälpa till med?

Här finns allt från klassiska mekaniska dörrar med nyckel, till moderna elektroniska dörrlösningar där du låser upp med kod eller app. I sortimentet ingår brandklassade säkerhetsdörrar som skyddar mot brand och inbrott. Dessa håller väldigt hög kvalitet.


Välj en glasmästare med lång erfarenhet

Om du vill ha jobbet ordentligt gjort, välj en leverantör med lång erfarenhet. Vi på Hedemora och Norbergs glasmästeri har gjort många kunder nöjda genom åren. Det kan vara svårt att hitta bra glasmästare, men här har du någon du tryggt kan låta byta fönster eller hjälpa med övriga tjänster. Utöver erfarenheten har vi även koll på det nya som kommer, och vi ser till att vara ”på tårna” helt enkelt.


Har du frågor – ta kontakt med oss

Oavsett om du vill byta bilglas, få hjälp med glas, glas laga stenskott eller fönsterbyte med mera – kontakta oss. Vi hjälper dig med att lämna offert, och ger gärna råd och hjälp kring frågor som rör glas, solskydd och laga glas.