glasmästeri i borlänge

Glasmästeri i Borlänge – få hjälp med glastjänster

Söker du en glasmästare i Borlänge eller Gagnef? Hedemora Glasmästeri ligger nära Borlänge och har lång erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med jobb som glasmästare. Produktion av uterum, byte av bilglas och installation av dörrar ingår i detta. Ta kontakt med oss om du behöver hjälp.

Vilka tjänster erbjuder ni som glasmästeri nära Borlänge?

Våra arbetsuppgifter varierar mellan sådant som rör fönsterbyte, och sådant som rör solskydd. Utöver detta ingår inglasning av altan/balkong och byggnation av uterum ofta i våra dagliga uppdrag. För dig som behöver hjälp med att laga stenskott i Borlänge med omnejd är detta ett bra val.


Vi hjälper till med dörrar

Klassiska mekaniska dörrar med nyckel, moderna elektroniska dörrlösningar som låses upp med app eller kod – du väljer vad som passar dig. I vårt utbud ingår brandklassade säkerhetsdörrar med bra skydd mot såväl brand som inbrott. Dörrarna håller en väldigt hög kvalitet.


Erfaren glasmästare nära Borlänge

Om du söker erfarenhet och kunskap hos ett glasmästeri, välj oss. Vi på Hedemora och Norbergs glasmästeri har gjort många kunder nöjda sedan starten. Här har du någon du tryggt kan låta byta fönster, sätta i markiser eller persienner. Vi ser till att vara ”på tårna” med ny rön och kunskap inom branschen.


Kontakta oss om du har frågor

Ska du byta bilglas, få hjälp med fönsterbyte med mera – kontakta oss. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök och lämnar därefter offert. Vi ger gärna råd och hjälp kring frågor som rör glas och de olika tjänster som ingår inom branschen.