glasmästeri i smedjebacken

Söker du ett glasmästeri nära Smedjebacken?

Vi på Norbergs Glasmästeri & Hedemora Glasmästeri AB ligger då nära till hands. Vi arbetar i hela Dalarna och kan bygdens behov och byggnadstraditioner. Vi är ett traditionellt glasmästeri som arbetar med moderna metoder och miljövänliga lösningar. Vi har en mycket bred verksamhet av tjänster, från montering av glas till inglasningsarbeten av balkonger och uterum. Vi kan även hjälpa dig med reparationer och service. Vi byter och utför givetvis även service på glas i fönster och dörrar.

Anlita ett proffs

Konstruktioner med glas ställer höga krav på hantverkets utförande. Det finns väldigt lite felmarginaler kring hur arbetet ska göras korrekt. Därför tycker vi att du i första hand skall anlita en riktig glasmästare med erfarenhet och utbildning kring vilka principer och normer som gäller. Detta gäller allt från det lilla bytet av en enskild fönsterruta till ett större uterumsprojekt och både för byggnadsfirmor och privatpersoner. Läs mer om oss som företag här.


Vi kan solskydd

Visste du att vi även kan det persienner och markiser? Vi kan hjälpa dig tillgodose dina behov och har en rad olika lösningar att erbjuda. Vi gör även hembesök för att se vilken solskyddslösning som bäst passar dina behov utifrån hur ditt hus eller fastighet ser ut. Så nu kan du via oss få en helhetslösning till dina fönster och uterum. Självklart hjälper vi dig med installation av solskydd om du så önskar. Kontakta oss för mer information och läs mer här om vilka tjänster vi erbjuder.


En glasmästare med anor nära Smedjebacken

Vi har varit verksamma i femtio år på Norbergs Glasmästeri & Hedemora Glasmästeri AB och antar både klassiska och moderna utmaningar. Vi erbjuder därför produkter och lösningar för moderna glasräcken. Drömmer du om ett elegant glasräcke till din förhöjda uteplats eller balkong så har vi lösningen. Ett glasräcke är inte bara vackert, det erbjuder också både bättre ljusinsläpp, ett lättare utseende än konventionella räcken och det stoppar också vind mycket mer. Oavsett vilka behov du har kan vi hjälpa dig på vägen med våra lösningar.


Eleganta inredningsdetaljer i glas

För både kontor och hem har vi en rad olika inredningslösningar i glas att erbjuda och vi antar oss självklart även specialbeställningar. Väggar i glas i kontorsmiljö innebär många möjligheter för att slippa känslan av trånga mörka utrymmen utan att ge avkall på både behov av ljudnivåer och att kunna arbeta ostört. I större konstorslandskap är tillgången på naturligt ljus ofta begränsad, men med inomhusglasväggar kan du skapa en lösning där barriärerna försvinner.