glasmästeri söderbärke

På jakt efter ett glasmästeri nära Söderbärke?

Ett av Dalarnas mest kunniga glasmästerier är Norbergs Glasmästeri & Hedemora Glasmästeri AB. Vi utför arbeten i hela regionen och Söderbärke är inget undantag. Kontakta oss med dina tankar och önskemål så hjälper vår kunniga personal dig gärna. Ta även en titt på vilka tjänster vi erbjuder och var inte rädd för att fråga om du har speciella önskemål. Handlar det om glas så kan vi det mesta.

Proffs på dörrar och portar

Funderar du eller den du representerar på bättre dörrar till era lokaler? Kontakta oss. Vi vet hur allt kring brandsäkerhet, nödutrymning, säkerhetsglas, täthet, tillgänglighetsregler och så vidare fungerar kring både gamla och nya dörrar och portar. Allt från korrekta säkerhetsdörrar i industri till hur utrymningsvägar i en skola fungerar vet vi allt om. Vi hjälper även privatpersoner med lösningar för säkrare ytterdörrar till hus och lägenhet, både vad gäller inbrottsskydd och brandsäkerhet. Läs mer här om detta.


Stenskott och byte av glas till ditt fordon

Ett stenskott eller spricka i ett glas händer så lätt och när man allra minst har tid. Vi samarbetar med alla försäkringsbolag och kan hjälpa dig med ett snabbt byte av glas till din bil. I våra verkstäder kan du snabbt få hjälp med att byta en trasig eller skadad ruta av vår erfarna personal. Gör som tusentals andra och anlita ett kunnigt proffs på alla sorters bilglas.


En kunnig glasmästare nära Söderbärke

Vi är ett glasmästeri med mycket bred verksamhet och djup kompetens inom varje fält vi tar oss ann och vi hjälper därför gärna våra kunder med helhetslösningar där flera olika lösningar ingår. På så sätt behöver du inte anlita flera olika leverantörer till ditt projekt och kan planera din tid för projektet mycket enklare. Vi kan hjälpa dig med fönsterglas, solskydd, glasräcken, bilglas och inredningsglas och allmän rådgivning kring vilka lösningar som bäst passar dina önskemål. Självklart är vi också insatta experter inom vilka regler och normer som gäller för dessa projekt kring täthet, fuktspärrar, hållfasthet, bärkraft och slitage. Kontakta vår kunniga personal för att veta mer.