inglasat uterum i avesta

Inglasat uterum i Avesta

Planerar att anlita företag i Avesta kommun som bygger inglasat uterum? Hos oss får du hjälp att glasa in uteplatsen eller att bygga ett nytt uterum – du väljer. Förläng utesäsongen med vår hjälp och öka din livskvalitet. Ta kontakt med oss så kommer vi och undersöker möjligheterna.

Inglasat uterum i Avesta - Guldkant

Ett uterum blir ett utomhusvardagsrum, som förlänger sommarens härliga livskvalitet. Där ute kan det fikas av hjärtats fröjd, och självklart även ätas gott med trevligt sällskap. Höst och vinter ställer dock till det för alla älskare av ”Swedish Fika”. Men problem är till för att lösas! Med ett inglasat uterum kan du inbjuda till vickning utomhus även när snön ligger vit.


Besiktning kommer först

Den kostnadsfria besiktningen görs innan arbetet påbörjas. Våra kunder har olika behov, och inget projekt är det andra likt. Vissa vill vinterbona utomhus, och för detta finns alternativ med olika utföranden av isolerade uterum. Hur många dörrar vill du ha? Hos oss kan få 2 till 10 stycken på samma räls i vårt standardsystem. För den som inte vill ha vinterbonat finns enklare varianter med glas som inte är isolerat. Detta alternativ klarar ändå ganska låga temperaturer. Hör av dig till oss så pratar vi vidare om detta.


Se stjärnhimlen i Avesta med ett glastak

Hur skulle det kännas att kunna sitta och titta efter stjärnhimlen eller norrskenet i Avesta under en vacker höstkväll? Tänk dig att du är helt skyddad från regn, vind och oväder. Detta kan du få med ett glastak. På detta enkla sätt kan du ge ditt uterum utomhus ett riktigt lyft. När rejäla åskväder och kraftiga spöregn härjar i skyn kan det vara mysigt och spännande att sitta under ett glastak och njuta.


Uterum med naturligt ljus

Glastak och takfönster gör det möjligt att utnyttja naturliga ljuskällor. De släpper in avsevärt mer dagsljus än ett vanligt fönster. Du får därmed ljust och fint i rummet utan att det krävs en massa extra belysning i rummet. Ta kontakt med oss om du har några fler frågor om detta. Vi har stor vana av att skapa ljus i människors liv på detta sätt.