inglasat uterum i fagersta

Inglasat uterum i Fagersta

Söker du företag i Fagersta som bygger inglasat uterum. Ta hjälp med inglasning av uteplats eller byggnation av uterum – vi har gott om idéer. Förläng utesäsongen med hjälp av vårt glasmästeri. Hör av dig till oss så gör vi en kostnadsfri besiktning.

Inglasat uterum i Fagersta - Trivsel

När du skaffar ett uterum, skaffar du i princip ett utomhusvardagsrum. Detta ger en större levnadsyta och en möjlighet att förlänga den sköna sommaren. Ditt nya utevardagsrum blir en plats att fika, arrangera middagsbjudning och andra trivsamma sammankomster med de närmaste. Rusta det för den kalla tiden på året, så kan det nyttjas längre, till mångas glädje. Bjud till vickning utomhus även när det är tjugo minusgrader utomhus. Allting är möjligt med rätt lösning.


Alltid kostnadsfri besiktning

En kostnadsfri besiktning görs av oss innan arbetet påbörjas, så att du kan få en offert. Olika kunder har olika sorters behov, och inget projekt blir som något annat. Vi har ett flertal vinterbonade alternativ för dig som behöver hjälp med att hålla riktigt varmt vintertid. Som standard kan välja att få 2 till 10 dörrar. För dig som inte vill kunna sitta ute hela vintern finns varianter med oisolerat glas. De står emot kyla relativt bra, och klarar relativt låga temperaturer.


Stjärnhimlen i Fagersta

Upplev stjärnhimlar och norrsken i Fagersta under mörka kvällar och nätter. Du är helt skyddad från regn, vind och oväder om du väljer ett utomhusrum med glastak. Denna lösning ger uterummet en ytterligare fördel. Även under åskväder och i spöregn kan det vara mysigt och att sitta skyddat under ett glastak och njuta av naturens skådespel.


Använd det naturliga ljuset

Utnyttja naturens egna ljuskällor så behövs inte lika många elektriska ljuskällor. Ljusinsläppet med stora glasytor gör att elektriskt ljus inte behövs i samma utsträckning. Det blir ljust och fint i rummet. Om du har funderingar kring detta, ta kontakt.