inglasat uterum i Säter

Inglasat uterum i Säter

Ska du kontakta företag i Säters kommun som bygger inglasat uterum? Ta hjälp av vårt glasmästeri med inglasning av uteplats eller byggnation av uterum – vi har flera alternativ. Få en längre utesäsong med vår hjälp – öka din livskvalitet. Hör av dig till oss så kommer vi och undersöker möjligheterna.

Inglasat uterum i Säter - Livskvalitet

Ditt uterum är i princip ett utomhusvardagsrum. Du får en ökad levnadsyta och förlänger samtidigt den härliga sommaren. Uterummet blir en plats för fika, middag och trivsamma sammankomster med nära och kära. Om du ser till att rusta det för de kallare årstiderna kan det nyttjas en större del av året, till allas glädje. Du kan helt enkelt inbjuda till vickning utomhus även när snön ligger vit. Allting är möjligt om du anlitar oss.


Inledande besiktning

Vi gör en kostnadsfri besiktning innan arbetet påbörjas. Detta på grund av att olika kunder har olika behov, och alla projekt är individuella. För vissa är vinterbonat uterum av intresse, och vi har ett flertal olika alternativ för detta. Du kan välja hur många dörrar du vill ha. Du kan få 2 till 10 dörrar i vårt standardsystem. Om du inte vill ha vinterbonat, finns varianter med oisolerat glas. Detta alternativ står emot kyla relativt bra, och klarar ganska låga temperaturer. Hör av dig till oss om du vill prata vidare om detta.


Se stjärnhimlen i Säter med ett glastak

Tänk dig att uppleva stjärnhimlen eller norrskenet i Säter under en vacker höstkväll. Samtidigt som du är helt skyddad från regn, vind och oväder. Lösningen är ett utomhusrum med glastak. Med denna enkla lösning kan du ge ditt uterum ett riktigt lyft. Under rejäla åskväder och kraftiga spöregn kan det vara mysigt och spännande att sitta skyddat under ett glastak och njuta.


Utnyttja det naturliga ljuset

Genomskinliga tak och fönster gör det möjligt att utnyttja naturens egna ljuskällor. Ljusinsläppet gör att elektriskt ljus inte behövs i samma utsträckning. Därmed blir det ljust och fint i rummet utan att det krävs en massa extra belysning. Om du har några fler frågor om detta, tveka inte att ta kontakt. Vi har lång erfarenhet av att skapa glädje i människors liv på detta sätt.