inredning badrum

Inredning för badrum och kök med fräscha glaslösningar

Är det dags för inredning av badrum eller kök i Dalarna? Med hjälp av lösningar för badrumsinredning och köksinredning av glas kan mycket kreativt göras. Läs mer på vår sida för inredningsglas eller ta kontakt med oss.

Så kan vi hjälpa dig med inredning i badrum och kök

För dig i Hedemora och Norberg med omnejd kan vi erbjuda hjälp med att få ett nytt mysigt badrum med en glasskiva som sätts på väggen. Denna skyddar även mot fukt. Inglasade väggar kan även förhöja den mysiga känslan i köket, där glas används dels för dekoration och dels som stänkskydd från spisen.

Du som har tapet i köket kan skydda denna genom att sätta en glasskiva framför. Detta är ett effektivt skydd mot exempelvis fettfläckar. Vi har stor erfarenhet av denna typ av lösningar, och hjälper dig gärna med råd och tips om du hör av dig till oss.


Inredning med glas – smart och snyggt

Inredning med glas kan ske på en rad olika sätt. Det är bara fantasin som sätter begränsningarna. Se till exempel bilden här nedanför. Ge ditt hem eller kontor ett fräscht och spännande utseende med hjälp av blanka glasskivor.

Som glasmästeri som jobbar i Dalarna och Örebro med omnejd, kan vi hjälpa dig med en rad olika tjänster som påverkar inredningen i ditt hem. Exempelvis byter vi glasrenoverar fönsterbygger uterum och glasar in balkong / altan. I vårt utbud ingår även en hel del olika former av solskydd, som terassmarkiserrullgardinerscreeners med mera.


Energisnål heminredning

Samtidigt som nya fönster påverkar inredning positivt, minskar uppvärmningskostaden med glasbyte och du är indirekt snäll mot klimatet. Det finns med andra ord flera fördelar med att tänka om glaslösningar för ditt hem.


Därför ska du anlita oss

Vår branschvana är lång, och vår personal består av kunniga experter. När du anlitar oss kan du alltid räkna med god service och ett bra resultat. Vi hjälper dig med goda råd och smarta lösningar, hjälper dig att välja och ser till så att det blir som du har tänkt dig. Hos oss på Hedemora och Norbergs Glasmästerier är allting glasklart!