Minska solljus i sovrum

Minska solljus i sovrum

Behöver du hjälp med att minska solljuset i sovrummet? Vilken tur att du klickade dig in här, vi har allt du kan tänka dig inom solskydd och kan anpassa alla varianter helt efter era behov och premisser. 

De bästa alternativen för att minska solljus i sovrum: 

PERSIENNER

Persienner är en typ av fönsterbeklädnad som används för att kontrollera ljusinsläpp, insyn och i viss mån temperatur i ett rum. De består vanligtvis av horisontella eller vertikala lameller som kan vinklas och justeras för att släppa in mer eller mindre ljus.

LAMELLGARDINER

En lamellgardin är en typ av fönsterbeklädnad som består av vertikala lameller, eller remsor, som hänger från en horisontell skena. Lamellgardiner används ofta för att kontrollera ljusinsläpp och insyn, särskilt på större fönster och skjutdörrar. 

RULLGARDINER

En rullgardin är en typ av fönsterbeklädnad som består av ett enda tygstycke eller material som kan rullas upp och ner för att reglera ljusinsläpp och insyn. De är populära på grund av sin enkelhet, funktionalitet och estetik, och de finns i en mängd olika material, färger och mönster för att passa olika inredningsstilar. 

PLISSÉGARDINER

En plisségardin är en typ av fönsterbeklädnad som består av ett tyg eller material som är veckat i en serie av jämna plisseringar (veck) som liknar en dragspelsstruktur. När gardinen dras upp, viks den ihop snyggt och tar upp minimalt med utrymme. När den är neddragen, sträcker sig vecken ut och täcker hela fönstret.

Minska solljus i sovrum - de bästa alternativen utifrån:

FÖNSTERMARKIS

En fönstermarkis är en typ av utvändigt solskydd som monteras över ett fönster för att blockera direkt solljus och minska värmeuppbyggnad inomhus. Den består vanligtvis av ett robust tyg eller material som är spänd över en ram och kan vara fast eller justerbar. Fönstermarkiser används både för praktiska och estetiska ändamål och kan bidra till att skydda fönstren och interiören från skadliga UV-strålar.

SCREENER

En screen är ett utvändigt solskydd likt en markis. Istället för att fällas utåt/ framåt, så går en screen rakt ner, i styrskenor på sidan, som en rullgardin- med en stor skillnad: De flesta av vävarna ser man igenom. Denna lösning gör att man får utsikten och kontakten med utemiljön kvar, trots att man får ett väldigt effektivt solskydd.

En erfaren & noggrann solskyddsexpert 

Norbergs & Hedemora Glasmästeri AB är noggranna och strävar alltid efter att göra ett perfekt arbete. När du tar kontakt med oss får du snabb och personlig service. Vi hjälper både privata kunder som företagare, kommuner och organisationer. Produkterna vi säljer är noggrant testade och kvalitetsmärkta. 

Ta kontakt med oss på Hedemora Glas, vi har erfarenheten och expertisen som krävs för att välja ut de alternativ som passar bäst för att minska solljuset i sovrummet hemma hos er. 

 

Fyll i vår offertförfrågan redan idag för en kostnadsfri offert!