ny ytterdörr i hedemora

Ny ytterdörr i Hedemora

Söker du ny ytterdörr i Hedemora? Vårt företag levererar dörrar i glas och metall av hög kvalitet till fastighetsägare, BRF, skolor och privatpersoner. Ta reda på mer om våra olika dörrar här.

Ny ytterdörr i Hedemora av hög kvalitet

Våra dörrar är optimerade vad gäller energi och säkrade mot inbrott. Dessutom är de brandsäkra och snygga. Dörrarna är bygga av aluminium, stål och glas. Dörrinstallationer sker hos olika typer av kunder. Exempel på kunder hos oss är servicehus, skolor, butiker och flerbostadshus.


Koll på det tekniska

Självklart har vi full koll på relevanta tekniska detaljer som varande expert på ytterdörrar. Våra servicetekniker vet om du behöver manuell eller elektrisk låsning på dörren, hur det fungerar med larm, säkerhetsklasser, olika sensorer, låsklasser, klassning av brand och vad som gäller med säkerhet med mera.


Fixa dörren istället för att byta

Går dörren tungt eller trögt eller kärvar låset? Har du problem med att kyla läcker in? Det betyder inte att din dörr behöver bytas ut. Med vår tjänst dörrservice kommer vi och undersöker din dörr och ser om den kan repareras, eller om någon del kan bytas ut.


Miljövinst

Dörrservice innebär att funktionalitet kontrolleras, och eventuell reparation görs. Det är ett bra sätt att spara pengar, då dörrarna helt enkelt håller längre. Större fastigheter eller platser där dörrarna slits mycket rekommenderas anlita oss för en återkommande service av dörrarna. Livslängden på dörrarna säkerställs på detta vis, och i slutändan vinner miljön på det.