Som expert på ytterdörrar har vi självklart full koll på relevanta tekniska detaljer. Vi vet om du behöver manuell eller elektrisk låsning, detaljer kring larm, säkerhetsklasser, sensorer, klasser av lås, brandklassning och säkerhetsföreskrifter med mera.

BYT INTE UT DÖRREN I ONÖDAN

Om dörren går trögt, låset kärvar eller kyla läcker in runt kanterna är det lätt hänt att döma ut dörren. Men det är inte säkert att den behöver bytas. Delar kan lagas eller bytas ut, och därefter håller dörren i många år till. Vi förespråkar den här formen av återbruk, som innebär att vi är snälla mot miljön. Av denna anledning erbjuder vi något som kallas dörrservice.

VAD ÄR DÖRRSERVICE?

Dörrservice innebär att vi kontrollerar dörrar med avseende på funktionalitet. Det är ett bra sätt att tjäna pengar, då dörrarna helt enkelt håller längre. På större fastigheter eller platser med mycket slitage av dörrar är det en god idé med en återkommande service av dörrarna, samt eventuell justering. Funktioner, säkerhet och livslängd på dörrarna säkerställs på detta vis.

VI HAR KOLL PÅ DÖRRAR

Oavsett om du vill byta skjutdörrar inom bostadsrättsföreningen, behöver en ny brandsäker ståldörr till industrin eller en ny säkerhetsdörr till en skola – vi hjälper er att hitta rätt lösning och montera den på plats enligt konstens alla regler.

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!