problem med soligt kök

Problem med soligt kök

Vi har förstått att ni har problem med ett soligt kök? Vilken tur att du hamnade just här! Vi på Norbergs och Hedemora Glasmästeri AB har allt du kan tänka dig inom solskydd och kan anpassa alla varianter helt efter ditt behov och premisser. 

Ett av de enklaste sätten att få bukt på ett soligt kök är med hjälp av klassiska persienner eller en rullgardin i fönstret, men det finns också andra varianter av solskydd som skulle fungera bra. Allt beror på vilket utseende du är ute efter, funktionen, storleken på fönstret och vad som finns intill. 

Problem med soligt kök – vi har flera varianter av solskydd

Horisontella (eller vertikala) lameller som kan vinklas för att justera ljusinsläppet. Finns i flera färger, material, genomskinlighet, infästning och reglering. 

Vertikala remsor som hänger från horisontell skena. Kan fås i de flesta färger för att matcha inredningen.

Ett tygstycke som rullas upp eller ner för att reglera ljusinsläpp. De finns i en mängd olika material, färger och mönster för att passa olika inredningsstilar. 

Ett tyg som är veckat i en serie av jämna plisseringar (veck) som liknar en dragspelsstruktur. Påminner om persienn fast med fler möjligheter till reglage och funktioner.

Våra solskydd kan installeras som helsmarta – vilket innebär att de kan sköta sin styrning helt själv. De helsmarta solskydden har en ljussensor som känner av när solskyddet behöver sänkas och när den kan höjas igen – supersmart i ett kök som har problem med för mycket solljus. 

Solskydden kan också installeras halv-smarta eller självklart helt manuella. Du kan även koppla upp solskyddet mot internet, via en elektronikbox, och styra solskyddet via app/röst-styrning, eller till exempel timerstyra solskyddet.

En solskyddsexpert du kan lita på

Vi på Norbergs & Hedemora Glasmästeri AB är experter inom solskydd, ta gärna kontakt för en kostnadsfri offertförfrågan. Vi utför arbeten till privatpersoner och företag men också kommuner och större organisationer och produkterna vi säljer är noggrant kvalitetstestade.

Ta kontakt med oss på Hedemora Glas, vi har erfarenheten och expertisen som krävs för att välja ut de alternativ som passar bäst för att få bukt på problemet med soligt kök hemma hos er. 

Tveka inte att ta kontakt eller fyll i vår offertförfrågan för en kostnadsfri offert!