Screenmarkis utomhus

Screenmarkis utomhus

En screenmarkis, även kallat screener, är det bästa valet när man vill ha solskydd utan att tappa kontakten med utemiljön helt. En screener är alltså ett utvändigt solskydd, men en screener fälls till skillnad från en vanlig markis, neråt i styrskenor på sidorna. Ungefär på samma sätt som en rullgardin fungerar. 

En screener lämpar sig också bättre på hus som står i öppen terräng eller nära vatten där det kan blåsa kraftigt. Våra screeners tillverkas även i robust utförande för användning på större glaspartier och fönster på offentliga byggnader som till exempel badhus eller kontorsfastigheter. De kan också lackeras för att smälta ihop med fasaden för ett nästan osynligt utseende. 

Vi på Hedemora Glas kan hjälpa dig! 

Eftersom du är ute efter en screener kan vi trygga dig med att du har kommit helt rätt. Vi på Hedemora Glas är experter på solskydd och specialbeställda lösningar. För att det ska bli så bra som möjligt behöver screenern anpassas utefter var den ska sitta, och där kommer vi in och hjälper till. Du kan ta kontakt här, eller skicka en kostnadsfri offertförfrågan så återkommer vi så snabbt vi kan!

Vad finns det för alternativ på screenmarkis utomhus?

Som vi nämnde tidigare så kan vi tillverka screenmarkisen så den matchar fasaden eller i ett helt annat utseende om du hellre vill det. Screenmarkisen kan alltså tillverkas i de flesta färger och storlekar. Det är bara att ta kontakt med oss så svarar vi på alla dina frågor. 

Tak-screenern skyddar mot sol och värme

Vi installerar också tak-screeners, som fästes på insidan av glastak eller plasttak och skyddar mot solstrålar och värme. Det är då ett antal våder av screenväv som hänger i vågor ner från styrskenor i taket som en böljande gardin. Våderna kan dras ihop till ett paket längst upp i takets överkant och de justeras med ett snöre till ett lagom långt solskydd beroende på användning och årstid.

 

Besiktning och undersökning av behov

Det är viktigt att hitta en markislösning som passar just er fastighet och därför kan det vara klokt att göra en första besiktning. Med hjälp av våra experter kommer vi tillsammans fram till en eller flera olika lösningar med olika prisalternativ. 

Vi säljer, reparerar och installerar markiser i villor, hyreshus och på offentliga byggnader. Tveka inte att ta kontakt idag!