Smarta rullgardiner

Smarta rullgardiner till ditt fönster

Oavsett om du letar efter en rullgardin som mörklägger, minskar insyn utan att ta bort ljuset eller för att reglera inomhusklimatet så har vi alternativet för dig! Våra smarta rullgardiner finns som både manuella, halv- och helsmarta och vi har 100-tals olika vävar att välja mellan. Vi anpassar rullgardinen efter ditt behov och önskemål!

Helsmart rullgardin till ditt fönster

Våra helsmarta rullgardiner är precis som det låter – helt smarta – vilket innebär att de kan sköta sin styrning helt själv. De helsmarta rullgardinerna har en ljussensor som känner av när rullgardinen behöver sänkas och när den bör höjas igen. Detta är ett perfekt alternativ till olika arbetsmiljöer där man vill optimera inomhusklimatet utan att behöva avsätta tid för det, då det helt enkelt sköts automatiskt.

Du kan även koppla upp rullgardinen mot internet, via en elektronikbox, och styra rullgardinen via app/röst-styrning, eller till exempel timerstyra rullgardinen.

Halvsmart rullgardin till ditt fönster

De halvsmarta rullgardinerna styrs via app/röst-styrning genom en internetuppkopplad elektronikbox, vilket innebär att du kan styra rullgardinerna även om du inte är på plats! Perfekt till exempel när man vill reglera inomhusklimatet vid stark sol, men inte kan nå rullgardinen för tillfället.

Smarta hem-systemen

Våra smarta rullgardiner installeras med hjälp av programvara från SOMFY eller Becker-Antribe, som båda är stora välkända varumärken som arbetar med smarta hem-system. Vi kan installera den smarta programvaran och elektronikboxen på samtliga av våra produkter och för den teknikintresserade finns även möjlighet att koppla gardinerna till ett KNX-system.

Vi anpassar våra solskydd efter dig, dina behov och dina önskemål!

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer.

Insynsskydd eller mörkläggande rullgardin

Behåll ljuset men minska insynen

Om du vill minska på insynen utan att inskränka på ljuset ska du välja en skir och väldigt transparent väv, eller så kan du välja vår unika rullgardin, Effektgardin (duo). Effektgardin (duo) är en speciell lösning som man kan använda i de flesta fönster men som lämpar sig allra bäst i uterum eller i stora/höga fönster. Väven är randig, vilket betyder att vartannat fält är transparent och vartannat fält i en valfri färg. Väven monteras i två lager som löper bakom varandra. Genom att justera den smarta rullgardinen kan du sedan välja mellan insynsskydd och ljusinsläpp.

Mörkläggande rullgardin

Våra mörkläggande smarta rullgardiner behöver inte vara mörka! Välj en väv med ljus framsida och en mörkare baksida som matchar din inredning. Du kan också välja till sidoskenor som installeras i nischen som hindrar att ljuset tar sig in på
sidorna – för total mörkläggning.

Vi har även semitransparenta vävar som finns i flera olika mönster, nyanser och strukturer. De släpper igenom ett behagligt ljus men ger samtidigt avskildhet. Oavsett dina behov har vi den smarta rullgardinen anpassad just för dig!

Kika gärna in resten av vårt breda sortiment av solskydd inomhus! Vi har inte bara rullgardiner, vi har även lamellgardiner, persienner och plisségardiner för invändigt bruk!

Tveka inte att kontakta oss, vi har lång erfarenhet och bred kunskap om solskyddsinstallation.