Solskydd insynsskydd

Sol- och insynsskydd från Hedemora Glas

Solen är härlig, men starkt soliga dagar kan skapa en obekväm och alltför varm inomhusmiljö. Med sol- och insynsskydd för dina fönster kan du enkelt skapa ett behagligt klimat hemma eller på kontoret. Skyddet för solen verkar också perfekt som ett insynsskydd och vi på Hedemora glas erbjuder ett brett utbud av solskyddslösningar för att möta alla dina behov.

 

Brett utbud av sol- och insynsskydd

Vi erbjuder både manuella och motordrivna och/eller appstyrda lösningar. Våra produkter finns att beställa i flera olika stilar, storlekar och färger till rimliga priser. Oavsett om du behöver persienner, lamellgardiner, rullgardiner eller plisségardiner, finnes du rätt lösning hos oss.

 

Våra Produkter

  • Persienner: Elegant och stilrent alternativ i olika färger och material. Finns även som perforerade och med no-hole funktion för extra mörkläggning.
  • Lamellgardiner: Perfekta för stora fönsterpartier. Ger ett mjukt och behagligt ljusinsläpp och finns i olika material och färger.
  • Rullgardiner: Finns som semitransparenta i olika färger och mönster. Enkla och flexibla, idealiska för sovrum och barnrum.
  • Plisségardiner: Stilrena, moderna och lätta att hålla rena. Har en isolerande effekt som kan bidra till lägre värmekostnader och följer med när man öppnar fönstret.

Hög kvalitet och lång livslängd

Våra sol- och insynsskydd är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att hålla i många år. Vi erbjuder professionell hjälp med installationen för att säkerställa att sol- och insynsskydden fungerar effektivt. Alla våra arbeten inkluderar garanti för din trygghet.

 

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Är du osäker på vilket solskydd som passar bäst för dina behov? Våra kompetenta medarbetare hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dina fönster. Vi säljer till både privatpersoner och företag och ser fram emot att hjälpa dig skapa en behaglig inomhus- eller kontorsmiljö.

Kontakta oss eller fyll i vår offertförfrågan för att få mer information och personlig hjälp med ditt sol- och insynsskyddsprojekt!