solskydd altan

Skydd för din altan och terass

När solen skiner under det underbara svenska sommarvädret är det viktigt med ett bra skydd över din altan för din och dina gästers trivsel. Men även när det det lika klassiska svenska sommarregnet kommer kan det vara skönt att inte behöva fly in. Vi har flera olika sorters prisvärda och hållbara markislösningar för din altan. Vi har lösningar för både privatpersoner och företag. Läs mer här om våra solskydd för din altan.

Ett stort sortiment av stilar och färger

Vi säljer både klassiska manuella altanmarkiser som du vevar in, men även moderna och motordrivna. Markiserna finns i ett stort antal färger och stilar och kan fås i precis den storlek du önskar. Allt för att passa just ditt behov. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som funkar för dig och din altan.


För väder och välmående

En markis skyddar lika bra mot regn som mot sol och gör att du och dina gäster kan njuta av att vistas ute i det ibland opålitliga svenska sommarvädret. En markis har alltså flera praktiska funktioner men en av våra välgjorda markiser fungerar även som en estetisk förhöjare av din uteplats. Man får och mysig känsla av ett hus med en altanmarkis.


Kan man få hjälp med att montera markisen?

Vi hjälper självklart dig med installation av ditt solskydd och du får även information om hur du ska sköta ditt solskydd för din altan. Behöver du reservdelar eller råd så finns vi självklart här för att ge dig bästa rådet för dina behov.


Vi kommer och undersöker

Har du ett speciellt önskemål? Vi kan komma ut till dig och undersöka och ge dig ett förslag. Kanske är det så att en annan lösning skulle fungera bättre än den du först tänkte dig? Då kan det kännas bra och tryggt att vi har tittat på saken på plats. Därefter kan ni tillsammans med våra installatörer diskutera fram lösningar och olika prisalternativ. Kanske är det så att en annan lösning som en plissé eller screener funkar bättre? Vi hjälper dig hitta rätt skydd för din altan.


Motorstyrda solskydd för altan

Genom att ha ett motoriserat solskydd får du en energisparande lösning för din altan. Du kan välja mellan att ha en lösning som som du sköter med en knapp på väggen, en fjärrkontroll eller automatiskt baserat på sol, nederbörd, årstid, vindförhållanden eller klockslag. Automatiska motorlösningar spar dig massor av tid och även energiförbrukning.


Våra solskydd sparar energi

Ett solskydd hjälper dig spara energi i din fastighet. Varma soliga dagar hjälper skuggningen att kyla fastigheten och därmed minskar dina behov av andra kylande lösningar inomhus. Att kyla luften i en fastighet är upp till fem gånger mer energikrävande än att värma den så det kan vara en stor vinst att utnyttja en så enkel lösning som den vanlig skugga ger. Oavsett om man är privatperson eller företagare med anställda är ett skönt svalt inomhusklimat viktigt för välmåendet och trivseln.