solskydd balkong

Skugga för din balkong

En svensk sommar bjuder på både regn och sol men med våra markiser kan du fortsätta spendera din tid bekvämt på din balkong. Våra balkongmarkiser är slitstarka och prisvärda och skyddar både balkong och fönster och ger dig den svalka du önskar. Vi säljer såklart markiser för företag och privatperson. Läs mer om våra solskydd här.

Markistyg i olika färger och mönster

Det finns klassiska manuella markiser, samt även automatiska och motordrivna. Markiserna finns i olika storlekar, färger och stilar och vi kan anpassa det precis efter dina unika behov. Våra kompetenta försäljare och tekniker hjälper givetvis dig att hitta den lösning som passar bäst för din balkong eller fönster.


Skyddar markisen mot regn?

En svensk sommar regnar ofta bort, men du kan fortsätta spendera den ute på din balkong med våra markiser. Alla markiser har flera funktioner, både som både som skydd för sol och regn, men även för att slippa skarpt solsken in genom fönstren och för att det även kan förhöja fastighetens utseende.


Enkel installation och service

Våra solskydd för balkong installeras enkelt men skulle ni behöva vår hjälp så finns vi här för dig! Våra solskydd är nämligen bra produkter som håller väldigt länge. Skulle du behöva en reparation eller någon reservdel så är det bara att kontakta oss.


Vi besiktigar och undersöker din fasad

Alla fastigheter är olika och det solskydd som passar just till ditt fönster eller din balkong kan vara svårt att veta. Därför kan en första besiktning från oss vara önskvärd. Därefter kan ni tillsammans med oss komma fram rätt lösningar utifrån den prisbild och önskan du har. Kanske är det så att en persienn eller en rullgardinslösning är bättre för just dig. Kontakta oss så kommer vi ut och tittar på saken och vilka möjligheter som finns.


Motordrivna balkongmarkiser

Ett motordrivet solskydd för balkongen sparar dig både tid och besvär. Du kan välja mellan att sköta det manuellt med en knapptryckning (även från din smartphone!) eller låta systemet vara automatiskt baserat på väder, årstid och tid på dygnet. Det finns olika lösningar som kan täcka just dina behov av komfort och funktion.


Kyl din fastighet

Ett effektivt kylsystem på varje fastighet är ett måste sommartid, men kan kosta väldigt mycket energi och pengar. Ett solskydd som ger skugga för dina fönster och balkonger hjälper dig sänka denna kostnad med enklaste möjliga lösningen. Och allra bäst blir denna lösning om du automatiserar den. Oavsett om man vill kunna kyla sin villa eller lägenhet eller företaget är effekten av att skugga fönster och andra ljusinsläpp en väldigt prisvärd och effektiv lösning och komplement till andra luftkonditionerande kylsystem som kostar mycket i drift.