Solskydd känsla

Rullgardin - ett bra solskydd utomhus

Skapa en sval och behaglig oas på din uteplats eller balkong med hjälp av våra rullgardiner utomhus. Solskyddet ger inte bara skugga och svalka under stekande dagar, det kan också bidra till en mer ombonad och privat miljö, utomhus.

Fördelar med rullgardin som solskydd utomhus:

  • Skyddar mot solens strålar: Rullgardinerna blockerar UV-strålning och skyddar dig från strålningarna och dina möbler från att blekas. 
  • Sänker temperaturen: Solskydd i form av rullgardiner kan sänka temperaturen på din uteplats eller balkong med upp till 10 grader. 
  • Skapar en privat plats: Ger avskildhet från grannar och förbipasserande. 
  • Enkel att installera och använda: Rullgardinerna är enkla att installera och använda. De finns i många olika modeller och storlekar för att passa alla dina behov. 

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller fyll i vårt smidiga offertformulär redan idag!

Screener rullgardin - ett robust solskydd utomhus

Vi på Hedemora Glas erbjuder även installation av screener, ett solskydd som är en typ av rullgardin som man installerar på utsidan av fönstret. Till skillnad från en markis som rullas ut framåt så rullas en screen rakt neråt i styrskenor som sitter i nischen på fönstren utomhus.  

Vävarna är, i jämförelse med vanliga rullgardiner, i ett mer tunt och transparent tyg vilket gör att du behåller utsikten och kontakten med utemiljön samtidigt som du får ett väldigt effektivt solskydd. 

Utöver screener kan vi också erbjuda solskydd i form av fönstermarkiser eller terassmarkiser utomhus. 

Kontakta oss redan idag för kostnadsförslag eller om du är osäker på vilken variant som passar bäst för just ditt hem eller arbetsplats, så hjälper vi dig!