En mysig bild på ett upplyst utrum kvällstid

Solskydd till uterum

Ditt uterum är en plats där du kan njuta av vackert väder, umgås med familj och vänner och bara koppla av. Men – när solen skiner för starkt kan det bli alltför varmt och obehagligt. Därför rekommenderar vi att du skaffar solskydd till uterummet. Med ett skydd från solen från Hedemora Glas skapar du en både bekväm och trivsam miljö i ditt uterum, alldeles oavsett hur mycket solen gassar och hur ditt uterum är utformat.

Solskydd till uterum för alla behov

Vi erbjuder ett brett utbud av solskydd till uterum, så att du kan hitta det som passar just dina behov. Vi kan skydda dig mot solens strålar med flera olika slags lösningar och produkter – som rullgardiner, persienner och markiser. 

Våra lösningar

Begränsa solen i uterummet med rullgardiner

Rullgardiner är ett populärt val för solskydd i uterum. De är enkla att installera och använda, och de ger ett effektivt skydd mot solens strålar. Rullgardiner finns i ett stort utbud av färger och mönster, så att du kan hitta någon som passar din stil. De finns även i några olika varianter – vanliga rullgardiner, lamellgardiner samt plisségardiner.

Rullgardiner är ett bra val om du vill skärma av solen helt, medan lamellgardiner ger en mer flexibel avskärmning. Plisségardin, slutligen, liknar persienner, men är mer justerbara och inredningsvänliga.

Skydda dig från solen med markiser

Markiser är ett bra val om du vill skapa en skuggad plats i ditt uterum. De är tillverkade av ett tygmaterial som kan rullas upp eller ut för att skapa skugga. Markiser finns även de i olika varianter – fönstermarkis, terassmarkis och screener. Det som skiljer de två första åt är främst storleken, medan screeners är byggda för att tåla lite tuffare förhållanden.


Solskydd till uterum du kan lita på

Våra produkter och lösningar är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att hålla i många år. Vi erbjuder också en generös garanti, så att du kan känna dig trygg med ditt köp.

Med ett solskydd från Hedemora Glas kan du skapa en bekväm och trivsam miljö i ditt uterum, oavsett väder. Kontakta oss idag för att få råd och hjälp med att välja rätt lösningar produkter för just ditt uterum.