Solskydd uterum

Letar du solskydd till tak i uterum?

Vi har förstått att du letar efter solskydd till tak i uterum och då har vi den rätta lösningen för dig – en markis! För dig som söker denna kraftigare lösning är en terrassmarkis eller fönstermarkis att föredra, som installeras ovanför taket på uterummet. Skillnaden mellan terrassmarkis och fönstermarkis är främst storleken. De är kraftiga, hållbara och om du vill – även smarta!

Solskyddet styrs antingen via en klassisk vev, eller så finns alternativet att installera en motor i valsen, så att markisen kan styras med knapp eller fjärrkontroll, eller via smart-funktioner som app/röst-styrning. Om du väljer att installera en motor finns även tillägget att motorn automatiskt fäller in markisen ifall den skulle börja slå på grund av hårda vindar. Ett annat tillägg är en ljussensor, som gör att solskyddet helt automatiskt fälls upp eller ner beroende på ljusförhållanden. Smidigt, eller hur?

Vi har lösningen på dina problem med solskydd i taket på ditt uterum.

Skicka en offertförfrågan redan idag eller kontakta oss om du har några andra frågor!

Solskydd i uterummets tak - flera fördelar

Metallen på markiserna finns i vit, svart eller silver som standard, men det går alldeles utmärkt att få den lackad i en annan bättre passande färg, så markisen smälter in i miljön i uterummet. Väven, som oftast är tillverkad av spinnfärgad akryl, är impregnerad för att stå emot smuts och fukt.

En till smart funktion är att vi kan montera armar med “pitch” vilket innebär att om solen ändå letar sig fram under markisen kan du luta ner markisen ytterligare för att skärma av solen. Vi har även modeller som innehåller en perforerad rullgardin som man kan hissa ner i fronten för att på så sätt skärma av den låga solen om markisen fortfarande står för högt.

Alla våra produkter och lösningar är utformade att hålla i flera år då de är tillverkade av endast högkvalitativa material. För att du ska känna dig trygg med ditt köp erbjuder vi alltid en riklig garanti. Skapa en skön och trivsam miljö i ditt uterum med solskydd från Hedemora Glas.

Om du har några frågor, behöver hjälp eller be om råd, ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Vi har det rätta alternativet för dig!

Om du letar efter ett lättare alternativ kan vi installera en solgardin. Solgardinen monteras mellan takbalkarna i uterummet. Solgardinen skapar ett solskydd i taket på uterummet som du har möjlighet att enkelt dra in (manuellt drag i lina) när du vill åt fler av solens strålar.

En solgardin ger ett behagligare ljus i uterummet och gör även att uterummet känns mer ombonat. Det kan även ge en isolerande effekt och minskar på värmestrålarna från solen ungefär ner till hälften.

Vi anpassar både längd och bredd på solskyddet efter era behov och önskemål.

Ta kontakt med oss om du är osäker vilket alternativ som passar bäst hos dig så hjälper vi dig att välja rätt lösning. Skicka en offertförfrågan så svarar vi så fort vi kan.