MÖRKLÄGGNINGSGARDINER FÖR BARN

Har barnen svårt att somna för att det är ljust ute, eller vaknar tidigt av solen? Det är ett vanligt problem på sommaren, och löses enkelt med mörkläggningsgardiner. Vi har ett stort urval av olika vävar som har olika grader av ljusgenomsläpp, färger, mönster och transparens.

LJUSA MÖRKLÄGGNINGSGARDINER

En mörkläggningsgardin behöver inte ha en mörk färg. Det finns väv där ena sidan är ljus, medan den andra är en färg som passar in i omgivningen. På sidorna i nischen väljs en liten vinkelprofil som hindrar att ljuset kryper förbi allra närmast fönstersmygen. 


SEMITRANSPARENT VÄV

Semitransparent väv släpper igenom lite ljus, men har full funktion gällande skydd från insyn. Den finns i ett flertal olika nyanser, mönster och strukturer.


GARDINER FÖR INSYNSSKYDD, INNE OCH UTE

Om du bara söker en rullgardin som minskar insyn och solsken, men vill behålla maximalt med ljus: Välj då en skir, transparent, väv eller en effektgardin. Effektgardin är en speciallösning. Den gör sig väldigt bra i ett uterum eller i stora eller höga fönster. Denna väv är “randig” i fält med vartannat transparent, och vartannat i färg. Väven monteras så att det blir två lager som går bakom varandra. Genom att dra den lite upp eller ner, kan justering göras för att välja att kunna se igenom den eller skydda mot sol och insyn. Denna produkt har många möjligheter.


Hög servicenivå

Vi vänder oss till såväl privata kunder som företag, kommuner och organisationer i Norberg och Hedemora med omnejd. Norbergs & Hedemora Glasmästeri AB är noggranna och gör alltid ett perfekt arbete. Vi arbetar ständigt med att ge kunden mervärde för pengarna. Vänder du dig till oss får du snabb och personlig service. Vi säljer endast produkter som är noggrant testade och kvalitetsmärkta. Vi är mycket noga med att hålla en bra kommunikation med våra leverantörer, men också att följa upp våra kunder så att de blir nöjda.