uterum i aluminium Säter

Bor du i Säter och söker tillverkare av uterum i aluminium?

En inglasad uteplats är det perfekta sättet att förlänga en sommar. Med ett inglasat uterum i aluminium så får du i praktiken ett extra rum till ditt hus. Ett rum att samlas i med familj och vänner för att fira högtider och sammankomster. Möjligheterna är oändliga. Ta kontakt med oss om du vill veta mer.

Förläng säsongen

En svensk sommar är vacker men ibland i ärlighetens namn också opålitlig i vädret. Med ett inglasat uterum i aluminium kan du enkelt och flexibelt välja mellan ett friskt och fläktande utomhusklimat eller ett varmt inomhusklimat. Vackra ljusa men kanske ocksp svala kvällar på vår och höst är inget bekymmer. Du kan fortsätta spendera din tid i en miljö som känns som ute. Som en del av en allt vanligare livsstil förväntar sig nordbor numera att kunna leva ett socialt liv nära naturen utan att behöva ge avkall på bekvämligheterna.


Anpassning för dina behov

Oavsett om det handlar om sociala tillställningar eller att du själv vill ha ett ljust och varmt rum i vad som känns som att sitta ute är det möjligt att anpassa uterummets utformning efter dina behov. Vi skräddarsyr utformningen tillsammans med dig så att det passar in med ditt hus. Oavsett om du bor i Haparanda, Säter eller Ystad kan vi utforma ett klimatanpassat uterum i aluminium som passar dig.


Jobba hemifrån i en ljus och stimulerande miljö

Att kunna arbeta hemma i en bekväm och ergonomiskt korrekt miljö blir allt viktigare. Många sitter i mörka och dåligt upplysta arbetsmiljöer när de hade kunnat sitta i naturligt upplysta uterum. Solljus är viktigt för hälsan och välbefinnandet och ett uterum är en till synes liten men väldigt enkel lösning att förbättra miljön för hemmaarbetaren. Med takfönster i ditt uterum omgärdas du av mycket mer naturligt ljus än någon konventionell hemmiljö eller arbetsplats på kontor kan erbjuda. Fråga vår kunniga personal om vilka möjligheter det finns kring olika sorters tak.


Ett uterum i aluminium perfekt för Säter

Vi på Hedemora Glas kan erbjuda dig flera olika sorters lösningar på uterum. Från enklare och oisolerade varianter som kan räcka alldeles utmärkt om behovet kretsar kring sammankomster under sommarhalvåret till mer isolerande lösningar som fungerar under mer krävande omständigheter där miljön behöver vara varmare längre. Du kan också anpassa hur många dörrar du behöver helt efter dina behov. Vår standardräls kan hantera två till tio dörrar beroende på hur öppningsbart du behöver. Ett mer tätare system med färre dörrar skapar också ett mer isolerat klimat som gör att uterummet kan användas mycket mer som ett extra rum under hela året.