uterum hedemora

Uterum Hedemora – få hjälp med att bygga

Bor du i Hedemora och drömmer om ett uterum? Vi hjälper dig att glasa in uteplatsen eller bygga helt nytt – du bestämmer. Förläng utesäsongen med vår hjälp och gör vardagen lite festligare. Ta kontakt med oss här.

Inglasad livskvalitet

Vi svenskar gillar att vara utomhus när vi umgås. På verandor och altaner fikas och festas det mest hela tiden under sommaren. När hösten kommer blir det ruggigt och kallt, något som har lett till ett stort intresse för uterum Hedemora och på andra platser. Med en inglasad uteplats får människor ett utomhusvardagsrum, som förlänger sommarens härliga livskvalitet.


Se stjärnhimlen med ett glastak

Vad sägs om att kunna sitta och filosofera med blicken mot stjärnhimlen under en vacker höstkväll? Skyddad från kyla och blåst. Lösningen heter glastak och ger ditt rum utomhus ett riktigt lyft. Under kraftiga spöregn och åskväder kan det vara effektfullt att sitta under ett glastak och njuta. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med en lösning.


Uterum i Hedemora med naturligt ljus

Glastak eller takfönster släpper in mycket mer ljus än ett vanligt fönster. På detta sätt kan du få väldigt ljust och fint utan att det krävs en massa belysning. Vi skräddarsyr en lösning efter ditt behov, såväl isolerade som oisolerade varianter. Söker du ett opalt kanalplasttak är det något vi också kan hjälpa till med.


Goda valmöjligheter

Alla kunder har olika behov, och därför kommer vi alltid på en kostnadsfri besiktning innan arbetet påbörjas. Vill du fira nyår i ditt uterum? Det är fullt möjligt om du väljer någon av de isolerade varianterna. Du kan få 2 till 10 dörrar på samma räls i vårt standardsystem. Det finns även enklare varianter med oisolerat glas, men som ändå klarar relativt låga temperaturer. Allting börjar med ditt behov – hör av dig!