uterum i aluminium i avesta

Söker du tillverkare av uterum i aluminium i Avesta?

Nära Avesta i Norberg hittar du oss. Vi levererar till hela Dalarna och kan hjälpa dig att bygga ett uterum i aluminium. Med en inglasad miljö kan man både få det perfekta hemmakontoret och ett fantastiskt rum för sammankomster.  Ta kontakt med oss om du vill veta mer.

Precis så som du vill ha det

Alla har olika behov och olika hus men du ska inte behöva kompromissa för det. Oavsett om du behöver ett uterum för sociala tillställningar, midsommarfirandet, påsken med släkten eller bara ett mysigt rum som förlänger säsongen så kan vi se till att du får rätt med våra skräddarsydda lösningar.


Inget regn på midsommar?

Vi kan inte lova att det inte regnar på midsommar, men vi kan lova att du inte behöver bekymra dig längre. Få saker är mer svenskt än ett midsommarfirande i Dalarna. Och samtidigt är det få saker som tyvärr också är mer svenska än att det hela regnar bort. Men när regnet droppar ner över sillbordet som står uppställt hos grannen i Avesta behöver du inte bekymra dig i ditt nya uterum. Det inglasade uterummet i aluminium hjälper dig slippa undan dessa upplevelser. Och med flexibla lösningar där du kan skapa ett uterum med upp till 10 dörrar på samma standardräls kan du enkelt öppna upp om solen ändå mot förmodan skiner.


Trivsamma kvällar

En myggfri sommar är orimligt att drömma om. Men med ett inglasat uterum i aluminium kan vi garantera att du gör sommarkvällen betydligt mer angenäm oavsett vad som flyger runt i luften utanför. Ljus är också en del av ergonomin och hälsan. Med ett ljust uterum med takfönster får du det perfekta arbetsrummet.


Uterum i aluminium direkt hem till dig i Avesta

Vi på Hedemora Glas kan erbjuda dig flera olika sorters lösningar på slitstarka och specialanpassade uterum och vi kan leverera det direkt hem till dig, färdiga och enkla att montera.