uterum i aluminium i fagersta

På jakt efter inglasade uterum i aluminium nära Fagersta?

Då ska du kontakta oss! Norbergs Glasmästeri & Hedemora Glasmästeri AB är ett glasmästeri med stor erfarenhet av att tillverka specialanpassade uterum i aluminium för alla sorters behov. Från regniga midsomrar till kyliga sensommarkvällar. Anledningen till att vilja förlänga säsongen skiftar men ett uterum är en bred och uppskattad lösning. Ta kontakt med oss om du vill veta mer.

En egen oas

Det svenska uterummet har många fantastiska möjligheter. Det är perfekt att ha lummiga växter som kräver värme och mycket ljus för att skapa en egen liten oas i. Det är ett bekvämt sätt att känna som man sitter ute även i svalare väder och den perfekta förlängningen på ett vardagsrums alla sociala funktioner. Tänk dig, med ett uterum i aluminium med olivträd och vinrankor så får du dig ett stycke medelhavet i Fagersta.


Ett uterum i aluminium gjort nära Fagersta

Våra uterum är gjorda för att hålla. Den starka aluminiumstommen är gjord med beprövad teknik och kommer ge dig ett pålitligt uterum i många år. Du kan själv välja om du vill ha ett uterum med stora öppningsmöjligheter eller ett mer isolerat. Med hjälp av olika mängder skjutdörrar skapar man enkelt olika lösningar för olika behov. Oavsett om det handlar att skapa sig ett extra ombonat rum med inomhusmöblemang eller bara en uteplats som också har skydd mot regn. Det är upp till dig. Vi skräddarsyr utformningen utifrån det du önskar.


Är uterummet det nya hemmakontoret?

Allt fler vill kunna arbeta hemma utan att behöva försämra sin arbetsmiljö vad gäller både komfort och den egna hälsan. Att arbeta i ett ljust uterum, där solen lyser är gynnsamt för välmåendet. Det artificiellt upplysta kontoret kan inte mäta sig med detta. Många sitter i mörka och dåligt upplysta arbetsmiljöer när de på ett enkelt sätt hade kunnat sitta i naturligt upplysta uterum i sitt hem istället. Vi förstår att utrymme och arbetsro är viktigt. Stäng om dig i ditt uterum och använd de möjligheter som utrymmet kan ge dig. På vår och höst värms det effektivt upp av solen och när sommarsolen steker reglerar du enkelt miljön till god komfort med att öppna upp och att komplettera med solskydd i taket. Fråga gärna oss om vilka möjligheter det finns för att få mer inspiration.


Vilka regler gäller för ett uterumbygge?

Känns steget att bygga ett uterum svårt och komplicerat? Är det olika för tegel- eller trähus Oroa dig inte. Det är enklare än du tror och vår kunniga personal kan svara på dina frågor om vad som gäller för dig.