uterum säter

Uterum Säter – få hjälp med att bygga

Bor du i Säter och drömmer om ett uterum? Vi hjälper till med inglasning av uteplatsen eller nybyggnation av uterum – du väljer. Gör utesäsongen längre med vår hjälp och sätt guldkant på tillvaron. Ta kontakt med oss här så kommer vi och ser över dina möjligheter.

Uterum = Livskvalitet

Vi svenskar gillar att umgås i friska luften. Det fikas och festas mest hela tiden på uteplatser och verandor medan det är varmt ute. Höst och vinter ställer till det för alla vänner av ”Swedish Fika”, men problem är till för att lösas! Med ett uterum Säter och på andra platser kan du bjuda på fika även när snön ligger vit. Ett uterum blir ett utomhusvardagsrum, som förlänger sommarens härliga livskvalitet.


Vi börjar med besiktning

Vi gör alltid en kostnadsfri besiktning innan arbetet påbörjas. Alla kunder har olika behov, och inget projekt är det andra likt. Vill du ha vinterbonat i ditt rum utomhus? Det är fullt möjligt om du väljer någon av de isolerade varianterna. Hur många dörrar vill du ha? Du kan få 2 till 10 stycken på samma räls i vårt standardsystem. Om du inte vill ha vinterbonat finns självklart enklare varianter med oisolerat glas. Dessa klarar ändå relativt låga temperaturer. Ta kontakt med oss så pratar vi vidare om detta.


Se stjärnhimlen i Säter genom ett glastak

Vad sägs om att kunna sitta och titta efter stjärnhimlen eller norrskenet i Säter under en vacker höstkväll? Helt skyddat från regn, vind och rusk. Lösningen heter glastak. På detta sätt får ditt rum utomhus ett riktigt lyft. Under rejäla åskvåder och kraftiga spöregn kan det vara mysigt och spännande att sitta under ett tak av glas och njuta.


Uterum i Säter med naturligt ljus

Glastak och takfönster släpper in betydligt mer dagsljus än ett vanligt fönster. Du få väldigt ljust och fint i rummet utan att det krävs en massa belysning. Hör av dig till oss om du har några fler frågor om detta. Vi är vana vid att skapa ljus i människors liv på detta sätt.