YTTERDÖRR MED GLASRUTA FÖR PRIVAT ELLER OFFENTLIGT

Vill du ha en ny ytterdörr till en villa, sommarstuga eller uterum? Vi levererar till många olika typer av kunder. Även inom offentliga miljöer som butiker, servicehus, flerbostadshus och liknande. Som en del i ledet kan vi även erbjuda dörrservice, vilket innebär att du får hjälp

FÖRLÄNG LIVSLÄNGDEN PÅ DIN YTTERDÖRR

Går din dörr trögt, kärvar låset eller släpper den in kyla? Det är inte säkert att du behöver byta ut dörren. Många delar går att laga eller byta ut, vilket gör att din dörr blir nästan som ny igen. Därför är dörrservice en bra idé – och dessutom snäll mot klimatet.

ÅTERKOMMANDE SERVICE

Dörrservice kan vara ett bra sätt att tjäna pengar. På större fastigheter eller platser med mycket slitage av dörrar, kan det vara en bra idé med en återkommande service och justering av dörrarna. Detta för att säkerställa funktioner, säkerhet och livslängd på dörrarna.

Funderingar?

Kontakta oss direkt för pris eller skicka en offert!

VI HAR KOLL PÅ DÖRRAR

Hur väljs en bra dörr? Det finns många aspekter av detta, men de goda nyheterna är att vi har koll så att du slipper.  Som expert på ytterdörrar har vi full koll på manuell och elektrisk låsning, larm, säkerhetsklasser, sensorer, låsklasser, brandklass och regler som rör dörrar och säkerhet.

Oavsett om du vill byta port eller skjutdörr till BRF bostadsrättsföreningen, behöver en ny brandsäker ståldörr till industrin eller en ny nödutgång till en skola – vi hjälper er att hitta rätt lösning och montera den korrekt på plats.