nya fönster

Nya fönster och montage

Är det dags att sätta in nya fönster i din villa? Vi installerar villafönster i både nya och gamla hus. Hedemora och Norbergs glasmästerier har hjälpt många med nya fina fönster i sina hus. Ta kontakt med oss idag så får du hjälp.

Nya fönster i gammal stil

Energibesparing är en vettig anledning till att producera nya fönster till gamla hus. Äldre fönster håller inte kvar värmen på samma sätt som nyare, energioptimerade gör. Det kan också hända att de är i dåligt skick och inte kan renoveras.

Om du bor i ett gammalt hus och vill behålla samma stil på dina nya fönster kan vi hjälpa dig med det. Ta kontakt med oss så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök och tar en titt på vad som behöver göras och ger en offert.

Här kan du läsa mer om solskydd för balkong.


Nya villafönster – därför ska du anlita oss

Vi har sysslat länge med installation av fönster och hjälper dig effektivt, med precision och lämnar ett mycket gott resultat. Det vet alla våra nöjda kunder. Både vad gäller utseende, material, funktion med mera så har vi full koll. Du behöver inte ha det.


Mina fönster är ju rätt nya, behöver de bytas?

Fönster som är från 1990-talet är inte alls lika bra som dagens. Det så kallade energisparglas som används idag släpper in ljus och värme utifrån, medan ingenting släpps ut. Fönstren har luftfickor mellan glasskivorna och håller därför värmen bättre. Två- och treglasfönster ger dig varmare fötter om vintern. Exakt vad som gäller i ditt enskilda fall vet vi inte, och därför är det bäst att vi kommer och undersöker behovet.


För dig som ska byta – behöver du solskydd?

Behöver du hjälp med något annat? Vi har fler tjänster. Anlita oss för att bygga uterum, samt installation solskydd som markiserrullgardinerpersienner med mera. Vi kan även erbjuda hjälp med lagning av stenskott på alla typer av fordon. Kort och gott kan vi hjälpa dig med det mesta inom glas!