frosta glasruta

Frosta glasruta – fönsterfilm och insynsskydd

Frostat glas har flera funktioner. Få insynsskydd till badrum och butiksfönster, samtidigt som frostad fönsterfilm kan skydda mot solen. Hör av dig till oss så berättar vi om vilka möjligheter som finns.

Insynsskydd med fönsterfilm i badrum

I badrum kan frostat glas användas till fönstret ut, men även glaset i duschkabinen eller liknande. Självklart även på dörren i duschen. För frostningen finns flera alternativ, och du har här chansen att välja något som passar in i badrummet i övrigt.


Frosta glasruta i köket

Solfilm och fönsterfilm är ett bra sätt att skydda mot värmande och bländande sol. En fördel är att filmen enkelt kan ta bort, utan att det blir några märken på glaset. Även i köket kan det vara önskvärt med insynsskydd. För privatlivet kan det vara skönt att kunna röra sig fritt utan att någon ser en.


Frostade glasrutor för kontor

Dörrar mellan kontor eller olika rum i huset görs bäst i glas. De ger avskildhet utan ensamhet. Med frostade glasytor stoppas störande blänk och hetta från solen. Samtidigt skapas privata ytor för möten och annat.Frostning kan ske på dörrar, fönster eller glasväggar – allt efter önskemål. Glasväggar ger transparens mot alla medarbetare och gäster, utan att stjäla mer plats än absolut nödvändigt. Du bestämmer hur mycket insyn de ska ge. Kolla även in andra tjänster: markiserrullgardinerplisségardiner, lösningar för dörrar samt bygga uterum och laga stenskott.