glasa in veranda hedemora

Glasa in veranda i Hedemora

För dig som vill ha en skyddad uteplats är inglasning av verandan en smart idé. Glasa in din veranda i Hedemora med omnejd med hjälp från oss. Få ett extra rum samtidigt som du förlänger utesäsongen. Ta kontakt här för att få en offert.

Därför ska du välja oss inglasning av din veranda

Vi har glasat in många verandor och balkonger genom åren. Här finns ett kunnande och en expertis som skapar en trygghet hos kunderna. Vi håller oss uppdaterade på branschutvecklingen, och är öppna för de nya möjligheter som utvecklingen medför. Det sortiment och utbud vi har idag kan ändras, beroende på nya innovationer.


Varför inglasning av balkong, altan och veranda?

Den främsta anledningen till att skaffa en inglasad veranda är förstås att stå emot väder och vind. Du slipper getingar och myggor, ösregn och vind. Plus att temperaturen håller sig bättre och du kan sitta ute längre. Vissa verandor står pall även mot den kallaste vintern. Detta beror på hur mycket isolering du vill ha, och hur tjockt glaset ska vara. Prata med våra glasmästare så hjälper de dig.


Vi kan mer än att glasa in veranda

Vi på Norbergs & Hedemora Glasmästerier kan hjälpa dig med allt inom glas och solskydd. Behöver du hjälp med bilglas? Det löser vi. Fönsterbytenuterumglasräcken och inredningsglas och solskydd för balkong gör vi också. Och mycket mer. Om du behöver vår hjälp, ta kontakt så kommer vi på ett kostnadsfritt hembesök. Vi glasar in din veranda på bästa sätt. Vi ger även goda råd, om så önskas.